Η Toyota GR Corolla και σε έκδοση Touring Sports!

Η Toyota GR Corolla και σε έκδοση Touring Sports!

Η κορυφαία έκδοση επιδόσεων της Toyota Corolla θα διατεθεί και με πρακτικό αμάξωμα στέισον βάγκον!

Παράλληλα με την GR Corolla που θα αποτελεί την πρόταση της Toyota στην κατηγορία των μικρομεσαίων hot hatch, η ιαπωνική φίρμα αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια πιο πρακτική έκδοση βασισμένη στην Corolla Touring Sports!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toyota GR Corolla: Δεν θα χρησιμοποιεί υβριδικό σύστημα κίνησης

Η Toyota GR Corolla Touring θα χρησιμοποιεί τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων που γνωρίζουμε από το GR Yaris. Στο "καυτό" σουπερμίνι το μοτέρ αποδίδει από 261 PS έως 272 PS ανάλογα με την αγορά και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Κάτι τέτοιο θα ισχύσει και για την GR Corolla η οποία μπορεί να αποκτήσει αυξημένη ισχύ για να αντιμετωπίσει καλύτερα τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σενάριο της τετρακίνησης GR-Four φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο, τοποθετώντας το ιαπωνικό μοντέλο απέναντι στο επερχόμενο VW Golf VIII R Variant.

Εξωτερικά, όπως φαίνεται και από την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που δημοσίευσε το Best Car Web, η GR Corolla Touring θα έχει επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο. Αυτό θα περιλαμβάνει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα διακοσμημένες με μαύρες λεπτομέρειες, πολυάκτινες ζάντες 19", carbon αεροτομή και πιθανότατα διαχύτη με μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης. Όλα αυτά θα συνδυάζονται με τον μεγαλύτερο - λόγω αμαξώματος - χώρο αποσκευών που θα φτάνει τα 598 λίτρα.

Η Toyota GR Corolla Touring αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2021 μαζί με την GR Corolla.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube