Η BMW 3 Series 2019 στην Πράσινη Κόλαση [video]

Η BMW 3 Series 2019 στην Πράσινη Κόλαση [video]

Η επόμενη, ολοκαίνουργια, γενιά της μεσαίας BMW συνεχίζει να εξελίσσεται όπως δείχνει και το κατασκοπευτικό video από το Nürburgring.

Κατασκοπευτικές εικόνες από την εξέλιξη της νέας Σειράς 3 έχουμε ξαναδεί.

Ωστόσο πάντα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν έχουμε υλικό από την Πράσινη Κόλαση του Nürburgring, εκεί δηλαδή που αυτή την περίοδο δοκιμάζεται η 3άρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη BMW 318i

Ο ήχος του συγκριμένου αυτοκινήτου μάλιστα δηλώνει ότι κάτω από το καπό του βρίσκεται ένα straight six μοτέρ, που κατά πάσα πιθανότητα είναι το ίδιο 3λιτρο Twin Power Turbo των M140i και 240i. Πρόκειται δηλαδή για την τελευταία εξέλιξη του γνωστού μας κινητήρα, η οποία συνδυάζει την αυξημένη ισχύ στους 340 ίππους με περισσότερη οικονομία.

Όπως και να έχει το σημαντικότερο είναι ότι η συγκεκριμένη έκδοση κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η πρώτη M Performance στη γκάμα της 3άρας, κάτι ουσιαστικά επιβεβλημένο προκειμένου να ανταγωνιστεί στο κομμάτι του marketing μοντέλα όπως το Audi S4 και η Mercedes-AMG C43.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη BMW 530i

Πέραν αυτού πάντως, όπως έχουμε ήδη γράψει η επόμενη 3άρα το πιθανότερο είναι πως θα έχει και εκδόσεις με 48βολτο υβριδικό σύστημα και ηλεκτρικό τούρμπο σε κάποιους κινητήρες, ενώ η χρήση της πλατφόρμας CLAR σημαίνει και συμβατότητα με το σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης που ξέρουμε από τις Σειρές 7 και 5.

[Πηγή: autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube