H Škoda αποκαλύπτει στις 15 Μαρτίου το ηλεκτρικό της SUV

H Škoda αποκαλύπτει στις 15 Μαρτίου το ηλεκτρικό της SUV

H Škoda είναι έτοιμη να αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό SUV της, πιθανότατα το Elroq στις 15 Μαρτίου.

Škoda Future EV

To teaser βίντεο που δημοσίευσε η Škoda αποκαλύπτει ένα ηλεκτρικό SUV μοντέλο, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στις 15 Μαρτίου. Το όνομά του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο οι περισσότεροι κάνουν λόγο για το Elroq, που αναμένεται να μπει σε διαδικασία παραγωγής εντός της χρονιάς.

Η παρουσίαση της νέας, ηλεκτρικής σπουδής της τσεχικής φίρμας θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ετήσια συνέντευξης Τύπου της φίρμας, όπου θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της εταιρείας για το 2023.

H Škoda μέχρι το 2026 θα έχει παρουσιάσει τρία νέα, κόμπακτ ηλεκτρικά SUV

Škoda Future EV

Για να διατηρήσουν ζεστό το ενδιαφέρον μας, οι Τσέχοι αποφάσισαν να δώσουν στην δημοσιότητα ένα βίντεο, προκειμένου να μας προϊδεάσουν για τον τύπο του αμαξώματος, που σύμφωνα με το εργοστάσιο «είναι μία αποκλειστική ματιά στις ιδέες των σχεδιαστών μας για ένα μελλοντικό ηλεκτρικό μοντέλο». Στο εμπρός μέρος, αναμφίβολα ξεχωρίζει η φωτεινή υπογραφή, με την λεπτή λωρίδα LED, αλλά και ο φωτεινός λογότυπος «Škoda» στο επάνω μέρος του ταμπλό. Αυτά τα δύο στοιχεία άλλωστε αναμένεται να πλαισιώσουν όλα τα νέας γενιάς, ηλεκτρικά μοντέλα της Mladá Boleslav.

To καινούργιο μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα «MEB» του VW Group, με το μήκος των περίπου 4,5 μέτρων που αναμένεται να έχει να το τοποθετεί στην καρδία των C-SUV. Όπως άλλωστε έχουν δηλώσει τα στελέχη της εταιρείας, το Elroq θα είναι ο εξηλεκτρισμένος διάδοχος του Karoq.

Škoda Future EV

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως το Elroq δεν θα είναι το μοναδικό, ηλεκτρικό κόμπακτ SUV που θα παρουσιάσει η Škoda σκοπεύει μέχρι το 2026 να έχει παρουσιάσει ακόμα δύο αντίστοιχα μοντέλα.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube