H Ferrari ετοιμάζει coupé έκδοση της Portofino; [video]

H Ferrari ετοιμάζει coupé έκδοση της Portofino; [video]

Το νέο Grand Tourer εθεάθη να κάνει δοκιμές στο Maranello με αρκετό καμουφλάζ.

Ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο δοκιμών της Ferrari έκανε την εμφάνισή του στο Maranello με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα coupé συγγενικό με την Portofino.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Ferrari Portofino

Όπως βλέπουμε από το βίντεο, το όχημα έχει αναλογίες εμπροσθιομήχανου και πισωκίνητου Grand Tourer ενώ από πλευράς διαστάσεων είναι αρκετά κοντά στην Portofino. Σε αντίθεση με την τελευταία που έχει μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή, ένα πιο συμβατικό coupé αμάξωμα θα προσέφερε αυξημένη πρακτικότητα με μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους. Επιπλέον, μια κλειστή έκδοση θα είχε χαμηλότερο βάρος και μεγαλύτερη ακαμψία, καθώς δεν απαιτείται ο μηχανισμός της οροφής.

Σύμφωνα με τα μέλη του Ferrari Chat forum, το νέο Grand Tourer θα έχει νέο σχεδιασμό και εσωτερική διαμόρφωση 2+2. Όσο για τον κινητήρα οι γνώμες διίστανται καθώς υπάρχει το επικρατέστερο σενάριο του γνωστού twin-turbo V8 των 600 PS αλλά και η φήμη για έναν νέο κινητήρα V6.

Η Ferrari είχε ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει 5 νέα μοντέλα μέσα στο 2019, με τα 4 από αυτά να έχουν ήδη παρουσιαστεί - F8 Tributo, SF90 Stradale, F8 Spider και 812 GTS. Η πρεμιέρα του πέμπτου και τελευταίου μοντέλου για φέτος είναι προγραμματισμένη για τις 13-14 Νοεμβρίου σε ειδική εκδήλωση στη Ρώμη οπότε σύντομα θα μας λυθούν όλες οι απορίες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube