H BMW μεταμόρφωσε την Μ5 Touring σε… δώρο [video]

H BMW μεταμόρφωσε την Μ5 Touring σε… δώρο [video]

Nα πρωτοτυπήσει σκέφτηκε η BMW, η οποία μετέτρεψε το προστατευτικό καμουφλάζ ενός αυτοκινήτου της σε συσκευασία δώρου!

BMW M5 Touring

Τον περασμένο Μάιο, η BMW αποκάλυψε την νέα γενιά της 5 Series. Δεν τράβηξε όμως το κάλυμμα από την εκρηκτική Μ5, ούτε και από την στέισον εκδοχή της 5άρας.

Μιλώντας για στέισον εκδόσεις, αξίζει να αναφέρουμε πως ακόμα και η M5 θα αποκτήσει αντίστοιχη εκδοχή. Ένεκα των ημερών λοιπόν, οι Βαυαροί αποφάσισαν να δημοσιεύσουν ένα teaser βίντεο της M5 Touring (θα παρουσιαστεί επίσημα εντός 2024), όχι όμως με το συνηθισμένο προστατευτικό καμουφλάζ. Κι αυτό γιατί το τελευταίο αντικαταστάθηκε από χαρτί περιτυλίγματος και έναν ευμεγέθη φιόγκο!

Η επίσημη παρουσιάση της M5 Touring με τους 748 PS και τα 1.000 Nm ροπής θα πραγματοποιηθεί εντός 2024

BMW M5 Touring

Το αμάξωμα έχει βαφεί σε κόκκινο χρώμα με άσπρες και μαύρες λεπτομέρειες, ενώ στην οροφή έχει τοποθετηθεί ένας χρυσός φιόγκος. «Αυτό είναι το δώρο μας για εσάς, και θα το ανοίξουμε του χρόνου», είναι το μήνυμα του τμήματος Μ της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ως μοντέλο του τμήματος Μ, ήδη γνωρίζουμε πως θα έχει αρκετά επιθετική και δυναμική σχεδιάση, ενώ κάτω από το κάλυμμα αναμένεται να υπάρξει το ίδιο plug-in hybrid κινητήριο σύνολο της XM. Αποτελείται από τον V8 κινητήρα 4.4 lt κι έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας 748 PS και 1.000 Nm στην ισχυρότερη έκδοση Red Label.

Το χρονοδιάγραμμα θέλει τη Series 5 Touring να παρουσιάζεται πρώτη, με την  πολυαναμενόμενη έκδοση M να κάνει το ντεμπούτο της λίγους μήνες αργότερα, σίγουρα όμως πριν τα τέλη του 2024.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube