Ford Ranger: Μικρό φρεσκάρισμα για το 2021

Ford Ranger: Μικρό φρεσκάρισμα για το 2021

Το pick-up της Ford ανανεώνεται για τελευταία φορά πριν παρουσιαστεί η νέα γενιά Ranger.

Το Ranger μπορεί να βρίσκεται στη δύση της καριέρας, όμως η Ford παρουσίασε στην Ταϊλάνδη ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα της σημερινής γενιάς με μικρές αισθητικές επεμβάσεις και αλλαγές στα επίπεδα εξοπλισμού. Η ανανέωση έρχεται ταυτόχρονα με το φρεσκάρισμα του ανταγωνιστικού Nissan Navara, μια κίνηση που δεν είναι καθόλου τυχαία από την πλευρά της Ford.

Να θυμίσουμε πως η τρίτη γενιά Ford Ranger πρωτοπαρουσιάστηκε το 2011, ενώ δέχθηκε διαδοχικές ανανεώσεις το 2015 και το 2019. Η επερχόμενη τέταρτη γενιά που θα είναι συγγενική με το επόμενο Volkswagen Amarok, αναμένεται να παρουσιαστεί σε μορφή πρωτοτύπου το 2021 και να κυκλοφορήσει το 2022.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ford Ranger: Όλα όσα γνωρίζουμε για την επόμενη γενιά

Αισθητικά, το ανανεωμένο Ranger υιοθετεί τους προφυλακτήρες του πρόσφατου facelift, έχει όμως ανασχεδιασμένη γρίλια, μαύρες λεπτομέρειες (αντί για Bolder Grey) στις εισαγωγές αέρα, την ποδιά, τις ζάντες, τους καθρέφτες, τις χειρολαβές, την καρότσα και τα σκαλοπάτια των μαρσπιέ.

Η γκάμα περιλαμβάνει τις εκδόσεις XL, XL Plus, XLT και Wildtrak που αποκτούν τη νέα γρίλια με διαφορετική απόχρωση για τις λεπτομέρειες. Υπάρχει επίσης και η έκδοση XL Street που πιθανότατα δεν θα διατεθεί εκτός Ταϊλάνδης, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά της Ford Thailand Racing.

Κάτω από το καπό παραμένει ο diesel 2,2 λίτρων, ή ο biturbo 2,0 λίτρων που συνεργάζονται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube