Volkswagen: Κάπως έτσι θα μοιάζει το επόμενο Amarok

Volkswagen: Κάπως έτσι θα μοιάζει το επόμενο Amarok

Το πρώτο teaser της νέας γενιάς Amarok δημοσιεύθηκε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της Volkswagen.

Στα πλαίσια παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων του 2019 στο Wolfsburg, η Volkswagen έδειξε και ένα σκίτσο για την επόμενη γενιά του Amarok, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.

Όπως αποκάλυψε ο CEO του VW Group, Herbert Diess, το νέο Amarok θα είναι καρπός συνεργασίας μεταξύ της Volkswagen Commercial Vehicles και τη Ford. Αυτό σημαίνει πως η δεύτερη γενιά του pick-up της VW θα μοιράζεται τα περισσότερα μηχανικά του μέρη με τη νέα γενιά του Ford Ranger.

VW Amarok

Όπως βλέπουμε στην εικόνα που δημοσίευσε το Motor1, η νέα γενιά (αριστερά) υιοθετεί ένα πιο high-tech look σε σύγκριση με το υφιστάμενο μοντέλο (δεξιά). Η ενιαία μάσκα σε χρώμα αλουμινίου ενώνει τη μακρόστενη γρίλια με την προστατευτική ποδιά, και πλαισιώνεται από δύο μεγάλες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα. Τα λεπτά φώτα LED έχουν σχεδιαστεί ως προέκταση της γρίλιας και το καπό κάθεται ακόμα ψηλότερα. Στο προφίλ ξεχωρίζουν οι τονισμένοι θόλοι των τροχών με τετραγωνισμένο σχήμα (σήμα κατατεθέν του Amarok), οι νέες δυναμικές γραμμές στις πόρτες και η ελαφρώς πιο καμπυλωτή γραμμή των παραθύρων.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το σκίτσο έχει ορισμένες υπερβολές, όπως οι τεράστιοι τροχοί, η heavy-duty ανάρτηση και οι ελαφρώς αλλοιωμένες αναλογίες. Παρόλα αυτά, μας δίνει μια πολύ καλή εικόνα για την επιβλητική εμφάνιση του νέου Amarok το οποίο πιθανότατα να εμφανιστεί σε μορφή πρωτοτύπου μέσα στο 2020-2021, πριν έρθει η τελική έκδοση παραγωγής του το 2022.

Να θυμίσουμε πως το σημερινό Volkswagen Amarok πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010, ενώ το 2017 δέχθηκε την τελευταία του ανανέωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Volkswagen Amarok 3.0 TDI V6 224 PS 4MOTION

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube