Είναι αυτό το νέο KIA Sportage;

Είναι αυτό το νέο KIA Sportage;

Η νέα γενιά του κορεάτικου SUV αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα.

UPDATE: Τελικά το μοντέλο παρουσιάστηκε επίσημα και είναι το ανανεωμένο KIA Sportage Ace αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας - περισσότερα εδώ.

Το Sportage, ο εκπρόσωπος της KIA στην κατηγορία C-SUV, ετοιμάζεται να αποκτήσει μια ολοκαίνουργια γενιά η οποία θα μοιράζεται τα μηχανικά της μέρη με το συγγενικό Hyundai Tucson. Φήμες λένε πως η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας θα παρουσιαστεί στις 22 Νοεμβρίου στην έκθεση αυτοκινήτων του Guangzhou, από όπου και προέρχονται οι φωτογραφίες.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως το KIA Sportage που θα δούμε στην Ευρώπη θα διαφέρει σχεδιαστικά από το μοντέλο κινεζικών προδιαγραφών - αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων που έχουν κυκλοφορήσει. Το Sportage που βλεπουμε στις εικόνες υιοθετεί πιο τετραγωνισμένη σχεδίαση συνδυάζοντας στοιχεία από το μικρότερο Seltos και το μεγαλύτερο Telluride

KIA Sportage

Στη μάσκα κυριαρχεί η μεγάλη γρίλια με γυαλιστερό μαύρο κάλυμμα που πλαισιώνεται από LED φώτα με σύνθετο σχήμα. Ο προφυλακτήρας έχει σπορ εισαγωγές αέρα και σπλίτερ με πορτοκαλί λεπτομέρειες οι οποίες συνεχίζουν και στα μαρσπιέ. Στο προφίλ εχουμε οριζόντια character line και τονισμένους θόλους των τροχών. Στην ουρά βρίσκουμε κάθετα τοποθετημένα φώτα LED, την επιγραφή Sportage πάνω από την πινακίδα και μια εσοχή στον προφυλακτήρα με διαχύτη και διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Περισσότερες πληροφορίες για το μυστηριώδες Sportage που διέρρευσε σήμερα θα έχουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Βέβαια τα φιμέ κρύσταλλα των παραθύρων, τα εκτός δρόμου ελαστικά και ο συνδυασμός αποχρώσεων ίσως υποδεικνύουν πως έχουμε να κάνουμε με κάποιο πρωτότυπο προπαραγωγής.

[Πηγή: CarBuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube