Είναι αυτό το νέο Audi Q5 Sportback;

Είναι αυτό το νέο Audi Q5 Sportback;

Φωτογραφίες από την Κίνα αποκαλύπτουν το σχεδιασμό της έκδοσης Sportback του ανανεωμένου Audi Q5.

Καθώς περιμένουμε για την επίσημη πρεμιέρα του Audi Q5 Sportback, φωτογραφίες ενός πρωτοτύπου από την Κίνα χωρίς ιδιαίτερο καμουφλάζ έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Δε γνωρίζουμε αν το εικονιζόμενο μοντέλο είναι όντως η έκδοση παραγωγής του επερχόμενου coupe-SUV της Audi, όμως μοιάζει αρκετά με αυτό που θα περιμέναμε από ένα Q5 Sportback.

Τα κοινά στοιχεία με το πρόσφατα ανανεωμένο Q5 εντοπίζονται στους αεραγωγούς του εμπρός προφυλακτήρα, τη γρίλια Singleframe, το καπό, την χαρακτηριστική καμπύλη γραμμή στο προφίλ που αγκαλιάζει τα φτερά, το παρμπρίζ και τις εμπρός πόρτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Ανανεωμένο Audi Q5 [video]

Το υπόλοιπο αμάξωμα έχει ανασχεδιαστεί, με νέα φώτα εμπρός που ενσωματώνουν σκαλοπάτι και θυμίζουν αυτά του Q3 Sportback, όπως η νέα γραμμή παραθύρων και η εντονότερη κλίση της οροφής προς τα πίσω. Στην ουρά, ξεχωρίζει το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ, ο σπορ προφυλακτήρας και τα νέα πίσω φώτα που όπως και τα εμβλήματα της Audi είναι καλυμμένα.

Η γκάμα κινητήρων του Q5 Sportback αναμένεται να είναι ίδια με αυτή του Q5, όπως και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη. Όσο για τους ανταγωνιστές, το νέο μοντέλο της Audi θα τοποθετηθεί στην αγορά απέναντι από την BMW X4 και την Mercedes-Benz GLC Coupe.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube