Εικόνες-teaser για το νέο Volvo S90

Εικόνες-teaser για το νέο Volvo S90

Η σουηδική εταιρεία παρά τη «πλήρη αποκάλυψη» μέσω πολλών δημοσιεύσεων με μοντελάκια του S90 υπό κλίμακα, ξεκίνησε απερίσπαστη τη δική της καμπάνια teaser.

H ναυαρχίδα της Volvo, το γερασμένο S80, βρίσκεται καθ’ οδόν προς τη σύνταξη και η καμπάνια με εικόνες-teaser για τον αντικαταστάτη του, το S90 ήδη ξεκίνησε.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου μεγάλου Volvo επιβεβαιώθηκε για το North American International Auto Show 2016, τον προσεχή Ιανουάριο στο Detroit.

Kαι ενώ τα teasers της Volvo θα μπορούσαν να εξάψουν τη φαντασία, προσπαθώντας να συνθέσεις τη γενική εικόνα από τα εμπρός φανάρια τεχνολογίας LED σε σχήμα της σφύρας του Θορ, το χρωμέ πλαίσιο των παραθύρων και το μεγάλο τεταρτημόριο στο πίσω τζάμι και τα πίσω φώτα σχήματος «C», δεν χρειάζεται να το κάνεις. Εδώ και αρκετές μέρες, η διαρροή του αυτοκινήτου μέσω μοντέλων υπό κλίμακα, τουλάχιστον όσον αφορά την εξωτερική εμφάνισή του, μας έχει γνωστοποιήσει τι ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε. Διαρροή που κλιμακώθηκε και τελικά κορυφώθηκε με την αποκάλυψη μέσω του ιδίου τρόπου και της στέισον εκδοχής, του Volvo V90.

Για τη «μεγάλη» εικόνα απλώς να επαναλάβουμε ότι το νέο Volvo S90 πατά πάνω στην πλατφόρμα Scalable Product Architecture (SPA) και η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τέσσερις βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, συν μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση. Όσο ανεπιτυχώς αντιπαρατέθηκε το S80 με τον premium ανταγωνισμό των Jaguar XF, Mercedes-Benz E-Class, BMW 5 Series, και Audi A6. τόσο με μεγαλύτερη επιτυχία αναμένεται να το κάνει το νέο S90, αποτελώντας τη ναυαρχίδα μιας νέας γενιάς μοντέλων Volvo που πόρρω απέχει από την απελθούσα. Κάτι που μπορούμε να πούμε με σχετική βεβαιότητα, καθώς οδηγήσαμε κατ' αποκλειστικότητα το πρωτότυπο Costello πάνω στο οποίο βασίζεται το νέο S90.

[Πηγή Volvo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube