Πρώιμα αποκαλυπτήρια για το Volvo V90;

Πρώιμα αποκαλυπτήρια για το Volvo V90;

Το Volvo V90 έκανε πρώιμη και αναπάντεχη «πρεμιέρα» στο πρόσωπο ενός μοντέλου υπό κλίμακα.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, η Volvo είχε υποσχεθεί ότι το νέο S90, ο αντικαταστάτης του S80, θα είχε και στέισον εκδοχή, της οποίας πρόκριμα θα αποτελούσε το Concept Estate.

Και σήμερα, αναπάντεχα, μέσω μιας επίσημα εγκεκριμένης μινιατούρας, αποκαλύπτεται πιθανότατα το ντιζάιν του αυτοκινήτου παραγωγής που θα ακούει στο όνομα V90. Υπάλληλος της Volvo έκρινε ότι οι πιθανότητες η μινιατούρα αυτή να ακολουθήσει την ίδια πορεία με τη μινιατούρα του S90 είναι μεγάλες, οπότε τη φωτογράφισε και ποστάριστε τις φωτογραφίες online.

Επί της ουσίας τώρα, δεν υπάρχουν εκπλήξεις σε αυτό που βλέπουμε στη μινιατούρα, με τη μάσκα να προέρχεται αυτούσια από το S90, ενώ το πίσω μέρος, σε κλασική φόρμα στέισον ενσωματώνει υπερμεγέθη φώτα, παρόμοια και ξεκάθαρα εμπνευσμένα από το Concept Estate. Κατά τα ειωθότα των SW, υπάρχουν ράγες οροφής και στη μινιατούρα βλέπουμε την ύπαρξη διπλής ηλιοροφής (άγνωστο εάν θα είναι στάνταρ ή έξτρα), καθώς και χείλος εκφυγής στο πάνω μέρος της πόρτας του πορτμπαγκάζ που ενσωματώνει και το κεντρικό φως «stop» των φρένων.

Φωτογραφίες του εσωτερικού δεν υπάρχουν διαθέσιμες, θα ήταν άλλωστε και δύσκολο στην παρατήρηση προερχόμενο από μια μινιατούρα. Όμως για να πάρετε μια ιδέα, σας παραθέτουμε την κατασκοπευτική φωτογραφία του ταμπλό του S90 που κυκλοφορεί στο web. Εξάλλου, δεν περιμένουμε οι αλλαγές στο V90 να είναι δραματικές, για να μην προκαταλάβουμε τα πράγματα και πούμε πως το ταμπλό θα είναι πανομοιότυπο και με πολλά κοινά στοιχεία με αυτά της τελευταίας γενιάς του XC90.



To Volvo S90 θα είναι και το πρώτο που θα λανσαριστεί στην αγορά, το πρωτότυπο Costello του οποίου οδηγήσαμε πρόσφατα, και πριν από το τέλος του 2015, αρχής γενομένης από την κινεζική αγορά. Οι υπόλοιπες αγορές θα ακολουθήσουν το 2016, όπως και στο τέλος του ίδιου χρόνου αναμένεται να λανσαριστεί το V90.

[Πηγή Car News China]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube