Bugatti: Επισκέφθηκε το Nürburgring με στόλο αξίας €19,5 εκατομμυρίων

Bugatti: Επισκέφθηκε το Nürburgring με στόλο αξίας €19,5 εκατομμυρίων

Τέσσερα υπεραυτοκίνητα της Bugatti βρέθηκαν ταυτόχρονα στο Nürburgring για δοκιμές εξέλιξης.

Η πίστα Nürburgring Nordschleife έχει εξελιχθεί ως ο βασικός προορισμός όλων των κατασκευαστών για τις τελικές δοκιμές εξέλιξης των μοντέλων ανεξαρτήτως κατηγορίας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από εκεί η Bugatti, μια μάρκα που φημίζεται για τα υπεραυτοκίνητα που κατασκευάζει.

Η γαλλική φίρμα δεν αρκέστηκε σε ένα αυτοκίνητο, αλλά επισκέφθηκε το Nürburgring με ένα στόλο αξίας €19,5 εκατομμυρίων! Έχουμε και λέμε: οι Centodieci (€8 εκατ.), Divo (€5 εκατ.), Chiron Pur Sport (€3 εκατ.) και Chiron Super Sport 300+ (€3,5 εκατ.) συγκεντρώθηκαν στην πιο διάσημη και πιο απαιτητική πίστα του κόσμου μαζί με έξι μηχανικούς της Bugatti για δοκιμές και μετρήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Bugatti: Αυτή η συλλογή 6 αυτοκίνητων κοστίζει €35 εκατομμύρια

Στόχος της επίσκεψης ήταν το κράτημα και τα χαρακτηριστικά των Divo και Chiron Pur Sport να χρησιμοποιηθεί ως σημείο αναφοράς για τις Centodieci και Chiron Super Sport 300+ που βρίσκονται ακόμα σε φάση εξέλιξης. Η τελευταία παρότι σχεδιάστηκε με προτεραιότητα στην τελική ταχύτητα - μέχρι και 440 km/h - οφείλει να προσφέρει υψηλές επιδόσεις στην πίστα όπως όλες οι Bugatti.

Όπως αναφέρει ο Jachin Schwalbe, υπεύθυνος εξέλιξης των σασί στη Bugatti: «Κάνουμε τα ίδια επίπεδα εξέλιξης και δοκιμών σε μοντέλα που κατασκευάζονται σε λίγα κομμάτια όπως η Centodieci, όπως κάνουμε και με την Chiron». Η πίστα του Nürburgring έχει 33 αριστερές στροφές και 40 δεξιές με κλίσεις 17% και υψομετρική διαφορά 300 m στα 20.832 m μήκους της πίστας.

[Πηγή: Bugatti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube