Αναπάντεχη διαρροή για το ανανεωμένο Volkswagen Golf 2024

Αναπάντεχη διαρροή για το ανανεωμένο Volkswagen Golf 2024

Ύστερα από τη νέα Lancia Ypsilon, ήρθε η σειρά του ανανεωμένου Volkswagen Golf VIII να εκτεθεί ακαμουφλάριστο στο web χάρη σε μια διαρροή.

Volkswagen Golf 2024

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα περιμέναμε να δούμε το νέο, ανασχεδιασμένο Volkswagen Golf πριν από το τέλος Ιανουαρίου 2024.

Αλλά όπως συνέβη και με τη Lancia Ypsilon που από τη μια έκλεψαν ένα μοντέλο παραγωγής (που τελικά έπεσε σε ποτάμι) και από την άλλη εμφανίστηκε καμαρωτή σε διαφημιστικό γύρισμα, το δημοφιλέστερο μοντέλο του Wolfsburg έπεσε επίσης θύμα αδιάκριτων φωτογράφων. Οι οποίοι φάνηκαν ιδιαίτερα πρόθυμοι να δημοσιεύσουν τα ενσταντανέ τους στο ίντερνετ και ειδικότερα στο φόρουμ Cochespias.

Το ανανεωμένο Volkswagen Golf 2024 θα διατίθεται με δύο διαφορετικού στιλ εμπρός προφυλακτήρα

Volkswagen Golf 2024

Έτσι, η ανανεωμένη έκδοση του Volkswagen Golf όγδοης γενιάς ποζάρει χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ. Αποκαλύπτει μάλιστα διαφορετικού τύπου προφυλακτήρες, τον έναν αρκετά κλασικό στο πνεύμα (θυμίζοντας αυτόν του τελευταίου Passat) και τον άλλον πιο επιθετικό (το μοντέλο στο βάθος) με σαφή σχεδιαστική εξέλιξη σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση του Golf VIII. 

Σε πρώτο πλάνο, είναι προφανώς η έκδοση GTI που εμφανίζεται και φοράει ζάντες πολύ «Alfa Romeo».

Volkswagen Golf 2024

Η επίσημη παρουσίαση του ανασχεδιασμένου Volkswagen Golf θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Όσον αφορά το τεχνικό φύλλο του, αναμένεται να έχει την ίδια εξέλιξη με το πρόσφατο VW Tiguan τρίτης γενιάς και το Passat ένατης γενιάς με βενζινοκινητήρες, ντίζελ, ήπιο υβριδικό και plug-in hybrid σύστημα κίνησης.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube