Επιτέλους, βλέπουμε τη νέα Lancia Ypsilon χωρίς καμουφλάζ

Επιτέλους, βλέπουμε τη νέα Lancia Ypsilon χωρίς καμουφλάζ

Η τρίτη γενιά Lancia Ypsilon θα πωλείται σε υβριδική κι αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Η ιταλική φίρμα έχει δεκαετίες να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο, οπότε η πρώτη δημόσια εμφάνιση της ολοκαίνουργιας Lancia Ypsilon χωρίς καμουφλάζ είναι είδηση. 

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν κατά τη διάρκεια μιας διαφημιστικής φωτογράφισης στην Ιταλία, παρέχοντάς μας μια εντελώς ανεμπόδιστη θέαση του νέου μοντέλου.

Η απερχόμενη Lancia Ypsilon πωλείται από το 2011 και μάλιστα μόνο στην ιταλική αγορά. Ευτυχώς, το νέο μοντέλο έχει ανανεωθεί πλήρως και δεν μοιάζει σε τίποτα με τον προκάτοχό του.

Όταν ακούς για Lancia Ypsilon, περιμένεις ένα κομψό μοντέλο, με στοιχεία πολυτέλειας που θα ξεχωρίζει από το σωρό

Πρόκειται για είναι ένα πολύ όμορφο χάτσμπακ, που επιτέλους δείχνει μοντέρνο και σύγχρονο, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε πλέον για την παλιά έκδοση.

Lancia Ypsilon

Φινιρισμένη σε μια σκούρα μπλε απόχρωση και με κάμποσες μαύρες πινελιές, η νέα Lancia τραβάει το βλέμμα. Το μπροστινό μέρος διατρέχεται από μια ράβδο LED από άκρη σε άκρη, με ένα μικρό κεντρικό στοιχείο να κινείται κάθετα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η νέα Lancia Ypsilon έκανε... μπλουμ!

Οι κύριες μονάδες των προβολέων βρίσκονται στις άκρες του προφυλακτήρα, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν πολλή προσοχή στο παρκάρισμα μην τις πληγώσουν.

Lancia Ypsilon

Η πίσω όψη είναι πιο όμορφη. Οι τροφαντές πίσω κολόνες έχουν γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα και το παιχνίδισμα μπλε και μαύρου συνεχίζεται στη μαύρη αεροτομή και στη μαύρη φάσα που φιλοξενεί ένα μεγάλο λογότυπο της Lancia.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η νέα Lancia Ypsilon είναι ένα Opel Corsa με καλούς τρόπους

Τα στρογγυλά πίσω LED φώτα φέρνουν στο μυαλό κάτι από Stratos και δίνουν μια νοσταλγική πινελιά. Μια απαραίτητη σύνδεση με το παρελθόν. Το νέο χάτσμπακ κυλάει πάνω σε ένα σετ γυαλιστερών μαύρων τροχών με ασημί στοιχεία. 

Lancia Ypsilon

Παίρνουμε επίσης μια γεύση από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων κι η μεγάλη οθόνη infotainment.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η μελλοντική Lancia Ypsilon έρμαια της μοίρας

Η Lancia έχει δημιουργήσει επίσης ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, με το όνομα S.A.L.A (Sound Air Light Augmentation)

Lancia Ypsilon

Η Stellantis επιβεβαίωσε ότι θα διαθέσει τη νέα Lancia Ypsilon σε υβριδικές κι αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα Opel Corsa με πολυτελέστερη κι ελκυστικότερη εμφάνιση κι η επίσημη παρουσίαση αναμένεται τον Φεβρουάριο.

Θα μοιράζεται τα μηχανικά της μέρη επίσης με το Jeep Avenger και το Peugeot e-208, οπότε υπολογίστε σε έναν ηλεκτροκινητήρα 156 PS με μπαταρία 54 kWh.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube