Ανανέωση για τα Volvo S60 και V60

Ανανέωση για τα Volvo S60 και V60

H Volvo ανανέωσε τα S60 και V60 προχωρώντας σε κάποιες μικρές στιλιστικές επεμβάσεις και αναβαθμίζοντας την τεχνολογία.

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση των Volvo S60 και V60 έφτασε η στιγμή για την ανανέωση τους στον τομέα της εμφάνισης και της τεχνολογίας.

Σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης οι αλλαγές είναι μικρές. Εμπρός, οι εισαγωγές αέρα έχουν αλλάξει, ενώ έχουν τοποθετηθεί λεπτομέρειες μαύρου γυαλιστερού πλαστικού στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα. Επιπλέον και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ζάντες έξι ακτίνων νέας σχεδίασης.

Volvo S60, Volvo V60

Περνώντας στο εσωτερικό, πλέον συναντάμε το τελευταίο σύστημα indotainment της σουηδικής εταιρείας που χρησιμοποιεί λογισμικό Android, το οποίο ήταν ήδη διαθέσιμο σε άλλα μοντέλα της γκάμας της, όπως το XC40 Recharge. Ως αποτέλεσμα, το νέο infotainment των V60 και S60 περιλαμβάνει Google Maps, Google Assistant και Google Play. 

Θυμίζουμε ότι στην χώρα μας, τα S60 και V60 είναι διαθέσιμα αποκλειστικά με plug-in hybrid σύστημα κίνησης με την συνδυαστική ισχύ τους να ανέρχεται στα 455 PS και 350 PS αντίστοιχα. Kαι τα δύο υπόσχονται αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία περίπου 90 km.

Η σουηδική εναλλακτική των BMW 3-Series, Mercedes C-Class και Audi Α4 αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη στις αγορές της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube