Αέρας ανανέωσης για το Nissan Juke [video]

Αέρας ανανέωσης για το Nissan Juke [video]

To Nissan Juke, το μικρότερο SUV στην γκάμα της Nissan ανανεώθηκε, αποκτώντας ακόμα περισσότερη τεχνολογία και διαφορετικό εσωτερικό.

H ώρα της ανανέωσης για το Nissan Juke, το B-SUV της Nissan έφτασε, με το αυτοκίνητο να ξεκινά την εμπορική του πορεία τους επόμενους μήνες.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου από την έκδοση Acenta και πάνω, το μέγεθος της κεντρικής οθόνης έχει αυξηθεί στις 12,3”. Την ίδια στιγμή, η οθόνη έχει μια μικρή κλίση οχτώ μοιρών προς τον οδηγό, ενισχύοντας με αυτόν το τρόπο τον πρακτικό και οδηγοκεντρικό της χαρακτήρα. Το infotainment είναι αναβαθμισμένο και υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Android Auto και Apple CarPlay.

H δεύτερη γενιά του Nissan Juke ανανεώθηκε, προσφέροντας ακόμα περισσότερη τεχνολογία και εργονομία

Nissan Juke

Ακριβώς την ίδια διάσταση έχει και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο οποίος σύμφωνα με την Nissan είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος, επιτρέποντας στον οδηγό να βλέπει τις πληροφορίες που ο ίδιος επιθυμεί.

Οι επενδύσεις του εσωτερικού καλύπτονται πλέον σε μεγάλο βαθμό από δέρμα, γεγονός που κατά την εταιρεία προσφέρει καλύτερη αίσθηση και άγγιγμα στο τιμόνι. Έμφαση εκτός από την ποιότητα έχει δοθεί και στην εργονομία, με το ντουλαπάκι πλέον να έχει χωρητικότητα 7,8 lt, τη στιγμή που επανασχεδιασμένο είμαι και το υποβραχιόνιο.

Επιπροσθέτως, όλες οι εκδόσεις του ανανεωμένου Juke φέρουν ηλεκτρικό χειρόφρενο. Από το επίπεδο εξοπλισμού N-Conecta και πάνω όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με μια ασύρματη βάση φόρτισης, καθώς επίσης και με θύρες USB-A και USB-C.

Nissan Juke

Αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού, το Lane Departure Warning έρχεται ως στάνταρ, με το Emergency Lane Keep να αποτελεί κομμάτι του προαιρετικού εξοπλισμού. Στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι και η κάμερα οπισθοπορείας.

Στα τις εξωτερικής σχεδίασης, οι αλλαγές είναι σχεδόν ανεπαίσθητες (μικρές τροποποιήσεις στην μάσκα, τους προφυλακτήρες και τις νέας σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος). Το κίτρινο χρώμα επιστρέφει επίσης στην χρωματική παλέτα του αυτοκινήτου.

Ίδια παρέμειναν και τα κινητήρια σύνολα. Επομένως, το παρών δίνουν τόσο ο 1.000άρης τούρμπο των 117 ίππων (δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο και αυτόματο DCT κιβώτιο) όσο και η αμιγώς υβριδική έκδοση των 145 ίππων.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube