Μεγάλη επετειακή προσφορά για περιορισμένο αριθμό Nissan Juke Hybrid

Μεγάλη επετειακή προσφορά για περιορισμένο αριθμό Nissan Juke Hybrid

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της προσφέροντας 100 Nissan Juke Hybrid σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή.

Nissan Juke Hybrid

Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προχωρά σε μια επετειακή προσφορά για το Nissan Juke Hybrid.

Συγκεκριμένα, για τους πρώτους 100 τυχερούς πελάτες, προσφέρει 100 Nissan Juke Hybrid σε σημαντικά μειωμένη τιμή. Με έκπτωση €6.000 επί του ισχύοντος τιμοκαταλόγου, τα 100 συγκεκριμένα αυτοκίνητα θα διατεθούν στην τελική τιμή των €25.900 για την έκδοση N-Connecta και αντίστοιχα στην τελική τιμή των €29.900 για την έκδοση Techna.

Οι πρώτοι 100 τυχεροί μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση €6.000 για το Nissan Juke Hybrid

Nissan Juke Hybrid

Το υβριδικό σύστημα του Nissan Juke έχει σαν βάση έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης 94 PS και 148 Nm και δύο ηλεκτροκινητήρες. Το ένα και «βασικό» ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδει ισχύ 49 PS και 205 Nm ροπής και παίρνει την απαιτούμενη ενέργεια από μία μικρή μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 1,2 kWh. Ο δεύτερος ηλεκτροκινητήρας είναι στην ουσία μία μίζα/γεννήτρια υψηλής τάσης ισχύος 15 kW. Η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού κινητήριου συνόλου είναι 145 PS.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan ή να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.


 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube