Το νέο Dacia Bigster θα κοστίζει κάτω από €40.000

Το νέο Dacia Bigster θα κοστίζει κάτω από €40.000

Ο CEO της εταιρείας επιβεβαιώνει ότι η τιμή του νέου Dacia Bigster «δεν θα ξεκινάει με το νούμερο τέσσερα».

Μιλώντας στο Autocar κατά την παρουσίαση του Duster επόμενης γενιάς, ο Denis Le Vot επιβεβαίωσε ότι το νέο Dacia Bigster θα έχει χαμηλότερη τιμή από τους αντιπάλους του. «Η τιμή δεν πρόκειται να ξεκινάει με το τέσσερα μπροστά», δήλωσε επακριβώς ο CEO της ρουμανικής εταιρείας.

Και πρόσθεσε: «Λιγότερο από 10 χρόνια πριν, αγοράσατε κάτι για €33.000 και πήγατε ξανά στην ίδια αντιπροσωπεία για να διαλέξετε το νέο σας αυτοκίνητο. Σας λένε ότι το νέο μοντέλο κοστίζει €40κάτι χιλιάρικα. Τότε πολλοί άνθρωποι αρνούνται να το αγοράσουν. Το βρίσκουν πολύ ακριβό».

Έχουν ακριβύνει πολύ τα νέα μοντέλα; Τόσο το καλύτερο για εμάς, διατείνεται ο διευθύνων σύμβουλος της Dacia

«Εδώ είναι που μπαίνει σφήνα η Dacia. Στην περίπτωση του Bigster, η τιμή δεν θα ξεκινάει με το τέσσερα μπροστά».

Dacia Bigster

Ο Le Vot συνέχισε λέγοντας ότι το Bigster θα είναι ένα «ευρύχωρο SUV 4,6 m, με πέντε θέσεις». Θα επεκτείνει προς τα πάνω τη ρουμανική γκάμα, που τώρα σταματά στο Duster των 4,3 m και θα βοηθήσει τη Dacia να αξιοποιήσει την ταχεία ανάπτυξή της στην Ευρώπη.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To Dacia Sandero έτοιμο για κορυφή στις ευρωπαϊκές πωλήσεις
Εκτός από την ελκυστικότερη τιμολογιακή πολιτική, το νέο Dacia Bigster θα επενδύσει και στη σκληροτράχηλη εικόνα του. Οι ανταγωνιστές του δεν βγάζουν αγριάδα και περιπετειώδη χαρακτήρα, σκεφτείτε τα πιο εκλεπτυσμένα Peugeot 5008 και Škoda Kodiaq και μετά τα τονισμένα πλαστικά φτερά, την απόσταση από το έδαφος και την κοψιά του Bigster.
 

Dacia Bigster

Θα είναι δίχως άλλο το μεγαλύτερο κι ακριβότερο μοντέλο στη γκάμα της Dacia όταν λανσαριστεί στις αρχές του 2025. Αλλά θα εξακολουθεί να ενσωματώνει το ίδιο value for money με τα μικρότερα Duster, Dacia Sandero και το πολυμορφικό Dacia Jogger – ένα χαρακτηριστικό που τα αφεντικά της Dacia τονίζουν ως βασικό δόγμα της ελκυστικότητας της μάρκας.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στo Dacia Jogger μπορείς να... κοιμάσαι ήσυχος! [video]
Το Bigster θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα CMF με τα παρόμοιου μεγέθους μοντέλα του ομίλου Renault, τα Nissan X-Trail και Renault Austral, και κατασκευάζεται από την αρχή με απόλυτη εστίαση στο να είναι προσιτό.
 

Dacia Bigster

«Γνωρίζουμε ότι η σωστή τιμολόγηση είναι το κλειδί για να μας επιλέξουν οι πελάτες μας», δήλωσε ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της μάρκας, Xavier Martinet.

Ακριβώς όπως το Sandero και το Duster είναι από τα πιο προσιτά μοντέλα στις κατηγορίες τους, έτσι και το Bigster θα προσπαθήσει να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς όντας πιο φθηνότερο από τους καταξιωμένους αντιπάλους του.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube