Στo Dacia Jogger μπορείς να... κοιμάσαι ήσυχος! [video]

Στo Dacia Jogger μπορείς να... κοιμάσαι ήσυχος! [video]

Επιλέγοντας το πακέτο Sleep Pack, οι αγοραστές μπορούν να μετατρέψουν το Dacia Jogger τους σε ένα μικρό τροχόσπιτο με διπλό κρεβάτι.

Η Dacia ενισχύει την πολυχρηστικότητα του Jogger λανσάροντας το Sleep Pack, το πρώτο προϊόν της σειράς αξεσουάρ ΙnNature.

Επιλέγοντας το, οι αγοραστές μπορούν να μετατρέψουν μέσα σε δύο μόλις λεπτά το Jogger σε ένα μικρό τροχόσπιτο με διπλό κρεβάτι. Το πακέτο ζυγίζει συνολικά 50 kg και τοποθετείται στη θέση της τρίτης σειράς καθισμάτων.

Dacia Jogger

Επιπλέον, το πακέτο συνοδεύει και ένα ξύλινο κουτί με αποθηκευτικό χώρο 220 lt προσβάσιμο κάθε στιγμή. Το στρώμα έχει μήκος 1,9 m και πλάτος 1,3 m και εκτείνεται πάνω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Η Dacia ισχυρίζεται ότι όσοι ξαπλώσουν στο Jogger έχουν χώρο για το κεφάλι 60 cm.

Tέλος, όσοι αναζητούν το κάτι παραπάνω μπορούν να αποκτήσουν μια ειδική σκηνή που συνδέεται με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. 

Dacia Jogger

Ενδεικτικά, το Sleep Pack κοστίζει στη Γαλλία €1.490 όταν επιλεχθεί σαν εξοπλισμός ενός νέου Jogger και €1.790 όταν αγοραστεί ξεχωριστά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube