Arrera Automobili, δεύτερο αλβανικό σούπερκαρ, χωρίς πρώτο

Arrera Automobili, δεύτερο αλβανικό σούπερκαρ, χωρίς πρώτο

Η Αλβανία ετοιμάζει το δεύτερο υπεραυτοκίνητό της, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το πρώτο.

Μια αλβανική εταιρεία που ονομάζεται Arrera Automobili είναι έτοιμη να αποκαλύψει το δεύτερο σούπερκάρ της. Ονομάζεται TSX κι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει σε λιγότερο από δύο μήνες από τώρα. Το οξύμωρο είναι ότι μας «χρωστάει» ακόμα το πρώτο της δημιούργημα...

Ονομαζόμενο Illyrian Pure Sport, αποκαλύφθηκε πριν από τρία χρόνια, αλλά μόνο σε ψηφιακή μορφή. Έκτοτε, καμία εξέλιξη δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η αλβανική Arrera Automobili ετοιμάζει το δεύτερο σούπερκάρ της. Ενώ ακόμα δεν έχει παρουσιάσει το πρώτο...

Με την ανακοίνωση ότι ένα νέο μοντέλο είναι στα σκαριά, αναρωτιόμαστε αν η πρώτη προσπάθεια παραπέμφθηκε στις καλένδες, αλλά ας μην είμαστε πεσιμιστές. Ας εστιάσουμε στις τελευταίες αξιώσεις.

Arrera Automobili

Η Arrera Automobili δηλώνει ότι θα αποκαλύψει το νέο πρωτότυπο στο Τορίνο στις 25 Ιανουαρίου 2024, αλλά από τη στιγμή που θα είναι στατικό κι όχι λειτουργικό πρωτότυπο, σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε κάμποσο ακόμα για την έκδοση παραγωγής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγός ταξί από την Αλβανία έγινε ντοκιμαντέρ [video]

Παρά τους ισχυρισμούς της εταιρείας ότι το αυτοκίνητο ετοιμάζεται από το 2017, το μοντέλο σε κλίμακα 1:1 δεν θα διαθέτει ούτε κινητήρα ούτε καμπίνα. Ωστόσο, οι Αλβανοί υπόσχονται ότι αυτή «είναι η οριστική μορφή του μοντέλου πριν μπει στη γραμμή παραγωγής». 

Arrera Automobili

Όσον αφορά το όνομα, πρόκειται για τα αρχικά του «Track Street Extreme», το οποίο υποδηλώνει ότι το σούπερκαρ θα είναι ένα πιστάδικο μοντέλο, που θα μπορεί να κυκλοφορήσει νόμιμα στον δρόμο, κάτι στο πνεύμα της Ferrari SF90 XX.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αλβανία, η ιδανική χώρα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Η Arrera Automobili ισχυρίζεται ότι το TSX «ενσωματώνει την ουσία ενός μονοθεσίου F1, αλλά με πινακίδες», οπότε καταλαβαίνετε ότι η κόντρα με το Chaos του κυρίου Πανόπουλου θα είναι επική.

Arrera Automobili

Η Aston Martin είναι μια τεράστια ιστορική αυτοκινητοβιομηχανία συγκριτικά, αλλά χρειάστηκαν περισσότερα από πέντε χρόνια για να ξεκινήσει η αυτοκινητοβιομηχανία με έδρα το Gaydon να παραδίδει τη Valkyrie στους αγοραστές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Chaos και οι λοιποί «Δαβίδ» που υποσχέθηκαν supercar χιλιάδων ίππων!

Η Mercedes-Benz είναι μια ακόμη μεγαλύτερη εταιρεία κι η παραγωγή της AMG ONE ήταν τόσο δύσκολη που η AMG λέει ότι δεν θα δοκιμάσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο.

Arrera Automobili

Νομίζουμε ότι η φράση «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι» δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη εφαρμογή.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube