Model 3 Performance ετοιμάζονται για εξαγωγή από τη Σανγκάη

Model 3 Performance ετοιμάζονται για εξαγωγή από τη Σανγκάη

Όλο το περιμένουμε κι όλο μας κρύβεται. Κι όμως, 40 καινούργια Model 3 Performance βρίσκονται στη Σανγκάη προς αναχώρηση.

Model 3 Performance

Οι λάτρεις της Tesla περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίαση και την έναρξη των πωλήσεων του νέου Model 3 Performance. Κάτι που λογικά δεν αργεί, αφού η Tesla συσσωρεύει κάμποσα αυτοκίνητα στον τερματικό σταθμό της Σαγκάης.

Περιέργως, τα καινούργια Model 3 Performance που διακρίνουμε στα εναέρια πλάνα έχουν μέρη του αμαξώματος καλυμμένα με προστατευτικά περιβλήματα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα εμπορεύσιμα 3άρια που βρίσκονται στον χώρο στάθμευσης.

Σαν τη γάτα με το ποντίκι, η Tesla παίζει με την υπομονή μας σχετικά με το επίσημο λανσάρισμα του νέου της πυραύλου

Model 3 Performance

Η Tesla μάς έχει τσουτσουρίσει κανονικότατα με την κρυψίνοιά της σχετικά με το επερχόμενο Model 3 Performance. Οι πισωκίνητες και Long Range εκδόσεις του ανανεωμένου Model 3 Highland πωλούνται από το 2023, αλλά ακόμα βγάζουμε με το σταγονόμετρο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Performance.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ιδού, το νέο Tesla Model 3 Performance χωρίς καμουφλάζ [video]

Την 1η Απριλίου έγινε παρουσίαση των μέσων ενημέρωσης στο Μαλιμπού των ΗΠΑ. Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διαρροή, προφανώς αποτέλεσμα κάποιας αυστηρής συμφωνίας με την αμερικανική εταιρεία.

Model 3 Performance

Έτσι, δεν έχουμε ούτε κάποια ημερομηνία που θα γίνει το παγκόσμιο ντεμπούτο, ούτε περαιτέρω ενημέρωση για την ακριβή ισχύ ή λοιπές αναβαθμίσεις του νέου μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ LED Matrix φώτα στα Tesla Model 3 Highland εν μία νυκτί

Και τώρα, βλέπουμε εναέρια πλάνα από περίπου 40 Model 3 Performance στον τερματικό σταθμό της Σαγκάης. Δεν είναι σαφές εάν τα λευκά περιτυλίγματα επιτελούν προστατευτικό ρόλο ή είναι εκεί για να κρύψουν τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε ζάντες και προφυλακτήρες.

Model 3 Performance

Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν τόσο αριστεροτίμονες, όσο και δεξιοτίμονες εκδόσεις, γεγονός που υποδηλώνει μια ευρύτερη κυκλοφορία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Διέρρευσαν νέες πληροφορίες για το νέο Model 3 Performance

Είναι πολύ πιθανό να έχουμε επίσημη παρουσίαση εντός του Απριλίου. Μέχρις στιγμής, γνωρίζουμε ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει 627 ίππους, 688 Nm, θα επιταχύνει από στάση στα 60 mph σε 2,9” και στα 100 km/h -μάλλον- σε 3,1”, η τελική ταχύτητα θα φτάνει τα 261 km/h και θα μπορεί να διανύσει 528 km με μία φόρτιση, κατά το πρότυπο WLTP.

Γνωρίζουμε ακόμα ότι θα έχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση και λογισμικό που θα επιλέγει αυτόματα αν θα κινηθεί προς τα μπροστά ή όπισθεν. Στα πρότυπα των Model S Plaid. Ακόμα, πιο σπορ καθίσματα που θα προσφέρουν πιο σωστή πλευρική στήριξη. Αναμείνατε...

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube