Ιδού, το νέο Tesla Model 3 Performance χωρίς καμουφλάζ [video]

Ιδού, το νέο Tesla Model 3 Performance χωρίς καμουφλάζ [video]

Επιτέλους, για πρώτη φορά μπορούμε να δούμε το νέο Tesla Model 3 Performance χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ. Και ναι, έχει σηματάκι Ludicrous στο πίσω μέρος.

Ενώ το ανανεωμένο Highland κυκλοφορεί στη χώρα μας από τα τέλη του 2023, το νέο Tesla Model 3 Performance δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα. Δεν γνωρίζουμε καν πόση ισχύ ή τι επιδόσεις θα έχει και τόσο καιρό αρκούμαστε σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Τώρα όμως, έχουμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να δούμε την ανανεωμένη έκδοση του Tesla Model 3 Performance χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ. Τα καλά νέα; Στο πίσω μέρος φέρει το τιμημένο λογότυπο «Ludicrous», που κοσμούσε τα ισχυρότερα Model S και X πριν εμφανιστούν τα Plaid των 1.000+ ίππων.

Χωρίς κραυγαλέες οπτικές διαφοροποιήσεις από τα υπόλοιπα Highland, το νέο Model 3 Performance φοράει νέας σχεδίασης ζάντες

Είχαμε ήδη δει ότι η νέα έκδοση θα εξοπλίζεται με ημί-μπάκετ καθίσματα, που το ταχύτατο ηλεκτρικό χρειαζόταν απεγνωσμένα για να προσφέρει σωστή πλευρική στήριξη.

 

 

Όντας πιο κομψό από την πρώτη γενιά, το Highland περιλαμβάνει διαφορετικά φωτιστικά σώματα. Σε αυτά προσθέστε, στην περίπτωση του ανανεωμένου Model 3 Performance, διαφορετικό μπροστινό προφυλακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στα πράσα «μουλάρι» δοκιμών του Tesla Model 3 Performance

Ένα πιο έντονο σπόιλερ στο μπροστινό μέρος κι η αεροτομή στο πορτμπαγκάζ ξεχωρίζουν την κορυφαία έκδοση από τις πιο ταπεινές. Όπως κι οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων που κρύβονται πίσω από τις νέες ζάντες αλουμινίου σε μαύρο φινίρισμα.

 

 

Προφανώς η σχεδίασή τους είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου, αλλά αν μας ρωτήσετε, προτιμούμε αυτές του προηγούμενου Performance.

Τα σημαντικά νέα αφορούν τον λογότυπο «Ludicrous» στο πίσω μέρος. Μέχρις στιγμής, τον φορούσαν μόνο τα κορυφαία Model S και X πριν έρθουν τα Plaid με απόδοση στα 1.020 PS. 

Model 3 Performance

Θα έχει αντίστοιχα τρία ηλεκτρομοτέρ με τα Plaid το νέο Model 3 Performance; Η φημολογία λέει ότι θα παραμείνει στα δύο, όπως κι η απερχόμενη έκδοση, αλλά θα χρησιμοποιείται carbon-wrapped κινητήρας, τεχνολογία που πρωτοείδαμε στα Plaid των 1.020 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τι αλλαγές θα έχει το νέο Tesla Model 3 Performance;

Και καθώς το προηγούμενο μπορούσε να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 3,3”, η λογική λέει ότι το καινούργιο θα πρέπει να προσφέρει επίδοση που ξεκινά από το 2 μπροστά. Ας είναι και 2,9”, έστω για ψυχολογικούς λόγους, ο πλανήτης θα σοκαριστεί -ξανά- αν το 0-100 ξεκινά από «2» σε ένα μοντέλο που κοστίζει κοντά στα €50 χιλιάρικα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube