Volkswagen: Οι αγοραστές e-Golf μπορούν να συναρμολογήσουν το αυτοκίνητό τους!

Volkswagen: Οι αγοραστές e-Golf μπορούν να συναρμολογήσουν το αυτοκίνητό τους!

Η Volkswagen προσφέρει μια νέα υπηρεσία στους αγοραστές του ηλεκτρικού e-Golf: Να επισκεφθούν το εργοστάσιο όπου συναρμολογείται και να συμμετέχουν στη συναρμολόγησή του με τους τεχνικούς.

Κατά κάποιον τρόπο, είναι ένας τρόπος προσέγγισης του πελάτη με την επιλογή του: Η Volkswagen δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές του e-Golf να πάνε στο εργοστάσιο στη Γερμανία και να συμμετάσχουν στη συναρμολόγηση του αυτοκινήτου που παρήγγειλαν. 

Πρόκειται για μια σπάνια πρακτική στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου τα εργοστάσια είναι συνήθως κλειστά για το κοινό. Αλλά φαίνεται ότι η Volkswagen αποτελεί εξαίρεση. Προφανώς, αυτή είναι μια καλά δουλεμένη περίπτωση επικοινωνίας για να δείξει ότι το γερμανικό γκρουπ έχει αλλάξει ύστερα από το dieselgate και ποντάρει σφόδρα στον εξηλεκτρισμό.

Ο πελάτης μπορεί, για παράδειγμα, να συμμετάσχει στην εγκατάσταση του ταμπλό, να μάθει πώς ενσωματώνεται το σύστημα κίνησης στο αυτοκίνητο ή να τοποθετήσει ο ίδιος εξαρτήματα ή συστήματα. Κάθε φορά, βεβαίως, ο πελάτης εποπτεύεται από ειδικό τεχνικό.

Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι δωρεάν. Φυσικά δεν εννοούμε ότι ο πελάτης θα πληρωθεί για την «εργασία» του. Αντίθετα θα καταβάλει στον «εργοδότη» του €390. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται ο εξοπλισμός εργασίας (φόρμα, κράνος…), οι μεταφορές με ταξί, η επίσκεψη-ξενάγηση στο χώρο, καθώς και ένα κουπόνι αξίας €50 για το εστιατόριο του ομίλου. Η VW όμως δεν διευκρινίζει αν η προσφορά αυτή ισχύει για όλους τους Eυρωπαίους πελάτες ή μόνο για τους Γερμανούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Volkswagen e-Golf

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Volkswagen: Δύο φορές παραπάνω e-Golf σε ένα χρόνο

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube