O Elon Musk με το Tesla Cybertruck στην πίστα του Τέξας

O Elon Musk με το Tesla Cybertruck στην πίστα του Τέξας

O Elon Musk παρακολούθησε από κοντά το Grand Prix του Τέξας, βολτάροντας στην πίστα με ένα Tesla Cybertruck.

Elon Musk Drives the Cybertruck

Υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από την Formula 1; Μάλλον όχι. Αυτό σκέφτηκε και ο Elon Musk, ο οποίος παρευρέθηκε στην πίστα του Τέξας με το ολοκαίνουριο Tesla Cybertruck.

O Elon Musk φαίνεται πως γνωρίζει από μάρκετινγκ. Λίγο μετά την ανακοίνωση των ημερομηνιών των πρώτων παραδόσεων του πολυαναμενόμενου pick-up της Tesla, εμφανίστηκε με το Cybertruck στον χθεσινοβραδινό αγώνα της Formula 1.

Ο Max Verstappen κέρδισε το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Formula 1, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως αναμφισβήτητα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος. Αυτή ήταν η 50η νίκη του Ολλανδού, σε έναν ομολογουμένως όμορφο αγώνα, με μπόλικη στρατηγική αλλά και παρασκήνιο, με τους Lewis Hamilton (δεύτερος) και Charles Leclerc (έκτος) να χάνουν τελικά τις θέσεις τους εξαιτίας του πάχους του πατώματος των μονοθεσίων τους.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Tesla Cybertruck έγινε στο Grand Prix του Τέξας, έναν αγώνα τον οποίο παρακολούθησαν 400.000 άνθρωποι

Tesla Cybertruck

Πέρα λοιπόν από τις μάχες εντός πίστας, ο αγώνας συγκέντρωσε τα βλέμματα και εξαιτίας του Tesla Cybertruck, που οδηγούσε ο Elon Musk εξασφαλίζοντας ότι θα είναι σε σημείο που θα μπορούσαν να το δουν όλοι. Ή σχεδόν όλοι. Και μιλάμε για έναν αγώνα που παρακολούθησαν σχεδόν 400.000 άνθρωποι.

Η δημόσια αυτή εμφάνιση έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση των πωλήσεων της Tesla, οι οποίες παρουσίασαν μία μικρή μείωση, γεγονός που οδήγησε σε πτώση των μετοχών της κατά 15%. Πώς μεταφράζεται οικονομικά αυτό; Με απώλεια 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Λαμβάνοντας υπόψιν μας αυτά τα δεδομένα, φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο οι τιμές του Cybertruck να παραμείνουν αμετάβλητες. Το 2019, η Tesla είχε ανακοινώσει τιμές που προσέγγιζαν τα 39.900 δολάρια. Με τα  μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν είναι καθόλου απίθανο οι τιμές αυτές να παρουσιαστούν αρκετά αυξημένες.

Tesla Cybertruck

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας σε ένα Tesla;

Με δεδομένο ότι οι πρώτες παραδόσεις έχουν δρομολογηθεί για τις 30 Νοεμβρίου μένει να δούμε τις ενέργειες της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αναφορικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει για το πολυδιαφημισμένο pick-up της.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube