O Cristiano Ronaldo με τη νέα του Bugatti Chiron [video]

O Cristiano Ronaldo με τη νέα του Bugatti Chiron [video]

O σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, με ετήσιες απολαβές 30 εκατ., ζει ανάλογα και η ήδη εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του αυγατίζει.

Χρόνο με το χρόνο, ο 32χρονος Πορτογάλος άσσος, έχει δημιουργήσει ένα «γκαράζ» από εξωτικά μηχανήματα.

Μεταξύ των σούπερ αυτοκινήτων του περιλαμβάνονται διάφορες Ferrari, Lamborghini και Porsche, ακόμα και μια Bugatti Veyron Grand Sport που αγόρασε τον 2016 ύστερα από τη νίκη της Εθνικής Πορτογαλίας στο Euro 2016. Ενώ να θυμίσουμε ότι προ ημερών είχε παραλάβει μια Ferrari F12tdf.

Ακόμα πιο πρόσφατα, ο Ronaldo εθεάθη με μια Chiron που την πήρε για μια βόλτα στην πίστα του Ehra-Lessien. Η πληροφορία αυτή που επιβεβαιώθηκε τόσο από τον ποδοσφαιριστή όσο και από τον κατασκευαστή του Molsheim. Και τώρα ο Ronaldo μοιράστηκε το νέο του απόκτημα με τους 112 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram. Έτσι, δημοσίευσε ένα μικρής διάρκειας video με τον ίδιο στο τιμόνι της νέας του Bugatti Chiron, με συνοδηγό το γιό του.

Είναι άγνωστο πόσα κατέβαλε ο Cristiano Ronaldo για το νέο του απόκτημα, καθώς η τιμή του αυτοκινήτου εξαρτάται από τα έξτρα με τα οποία θα την παραγγείλεις. Πάντως σε κάθε περίπτωση όχι λιγότερα από 2.400.000 ευρώ που στοιχίζει η «βασική».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δείτε την Bugatti Chiron να γράφει 0-400-0 km/h σε 42” [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δείτε τη Chiron να πιάνει τα 400 σε 32” 6 [video]

 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube