Ο Cristiano Ronaldo γιορτάζει το Euro 2016 με μια Bugatti Veyron

Ο Cristiano Ronaldo γιορτάζει το Euro 2016 με μια Bugatti Veyron

Την περασμένη Κυριακή o Cristiano Ronaldo «πήρε» το Euro, και λίγα 24ωρα μετά πήρε και μια καινούργια Bugatti Veyron για τη συλλογή του.

Πριν καλά καλά προλάβουν να ξεμεθύσουν οι Πορτογάλοι από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Euro 2016, ο Cristiano Ronaldo παραλάμβανε το νέο του απόκτημα.

Με τον Ronaldo να είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο, είναι απόλυτα αναμενόμενο ο Πορτογάλος άσος να έχει στην κατοχή του μερικά ακριβά σπορ αυτοκίνητα. Και η τελευταία προσθήκη στη συλλογή του ήρθε την κατάλληλη στιγμή ώστε να θεωρηθεί... δώρο στον εαυτό του για την κατάκτηση του Euro 2016. Την αποκάλυψη του νέου του αποκτήματος έκανε ο ίδιος ο Ronaldo μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας χτες δύο φωτογραφίες του νέου του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Cristiano Ronaldo βαράει σουτ με στόχο μια McLaren 650S

Πρόκειται για μια Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, δηλαδή την ανοιχτή έκδοση της Veyron στην ισχυρότερη εκδοχή της, στην οποία ο 8λιτρος W16 αποδίδει 1.200 PS και 153 kgm. Την επιταχύνει έτσι από στάση ως τα 100 km/h σε 2,6’’, και μέχρι την τελική ταχύτητα των 408 km/h. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2008 ο Rοnaldo είχε πρωταγωνιστήσει σε μια διαφήμιση της Nike, στην οποία φαινόταν να ισοφαρίζει μια Veyroin σε μια κόντρα από στάση μέχρι τα 100 m και πίσω (μπορείτε να τη δείτε παρακάτω).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube