Ken Block, όλα τα επεισόδια της σειράς Gymkhana σε ένα video

Ken Block, όλα τα επεισόδια της σειράς Gymkhana σε ένα video

Το κανάλι Hoonigan στο Youtube, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Ken Block, ετοίμασε ένα συγκλονιστικό βίντεο δύο και πλέον ωρών, με όλα τα επεισόδια της σειράς Gymkhana.

Ken Block

Η 3η Απριλίου (γράφεται ως 4/3 στις ΗΠΑ), είναι πλέον, έστω και ανεπίσημα ημέρα αφιερωμένη στη μνήμη του Ken Block που αγωνιζόταν με το νούμερο 43. Θέλοντας να διατηρήσουν τη φήμη ζωντανή εσαεί, τα μέλη του καναλιού Hoonigan ετοίμασαν ένα καθηλωτικό βίντεο με όλα τα επεισόδια της σειράς Gymkhana.

Έτσι λοιπόν, οι απανταχού φίλοι της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχουν συγκεντρωμένες όλες τις σπουδαίες και αριστοτεχνικές παραστάσεις του Αμερικανού οδηγού. O Ken Block όμως δεν ήταν μόνος του σε αυτά τα βίντεο. Είχε παρέα του δύο γενιές του Subaru WRX, ουκ ολίγα Ford Fiesta, ορισμένα παραδείγματα του Ford Focus RS RX, οι δύο εκδόσεις του σκληροπυρηνικού Hoonicorn, το Ford Escort Cosworth του Αμερικανού, το Hoonitruck και το Audi S1 E-Tron Hoonitron.

O Ken Block μπορεί να μην πανηγύρισε παγκόσμιους τίτλους, οι οδηγικές ικανότητες και τα «κασκαντεριλίκια» του όμως, θα μείνουν για πάντα αξέχαστα

Ken Block

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο, με τις απίστευτες ικανότητες ενός οδηγού που μπορεί να μην πανηγύρισε παγκόσμιους τίτλους, αλλά θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη συνείδηση του κόσμου.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube