Hoonicorn, το νέο παιχνίδι του Ken Block [videos]

Hoonicorn, το νέο παιχνίδι του Ken Block [videos]

Βασισμένο σε μία Mustang, αυτό είναι το πιο εξωφρενικό παιχνίδι με τέσσερις τροχούς που κατασκευάστηκε ποτέ.

Το Hoonicorn του Ken Block βασίζεται σε μια Ford Mustang του ’65. Ή καλύτερα, δείχνει να βασίζεται, λόγω του αμαξώματος. Από κάτω όμως, αυτό το τετρακίνητο κτήνος των 850 ίππων δεν έχει καμία σχέση με το θρυλικό pony.

Είναι ένα από τα πιο άγρια αυτοκίνητα που έχουν ποτέ κατασκευαστεί. Πρωταγωνίστησε στο Gymkhana 7, που αναστάτωσε το Los Angeles. Αλλά η τρέλα του Ken Block φαίνεται να μην έχει όριο. Έτσι αποφάσισε ότι ήθελε να μετατρέψει τον κτηνώδη ατμοσφαιρικό V8 σε… biturbo. Με τους δύο υπερυσυμπιεστές και μεθανόλη για καύσιμο, η ιπποδύναμη έχει πλέον εκτοξευτεί στους 1.400 ίππους. Σύμφωνα με «συντηρητικούς» υπολογισμούς, κατά τον ίδιο τον Block. Και είναι έτοιμο για κάποιο επόμενο επεισόδιο Gymkhana.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την Ford Mustang V8 σε δρόμο και πίστα [video]

Όπως θα δείτε και στο video που πόσταρε ο ίδιος ο Block στον λογαριασμό του στο Facebook, το Hoonicorn 2, όπως πλέον λέγεται, έχει και νέα χρώματα. Αν και σίγουρα το ενδιαφέρον εστιάζεται στις τουρμπίνες που ξεπροβάλουν από δύο τρύπες στο καπό, μαρτυρόντας ότι μάλλον δεν χωράνε άλλα άλογα εκεί μέσα.

Πηγή R&T
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube