Φόρος τιμής από την Audi στον Ken Block [video]

Φόρος τιμής από την Audi στον Ken Block [video]

Στις αρχές του 2023, ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχασε ένα απίστευτο ταλέντο, τον Ken Block. Η συνεργασία του με την Audi σήμαινε πολλά για την εταιρία, η οποία και το επιβεβαίωσε με το σχετικό video.

Ένας ένας οι πρώην συνεργάτες του Ken Block αποτίνουν φόρο τιμής στο μεγάλο οδηγό που έσβησε τόσο άδοξα, στις 2 Ιανουαρίου, μετά από ατύχημα με snowmobile. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Audi, να ανεβάσει ένα μικρό video, με λόγια του ίδιου να περιγράφει τη ζωή του, το πόσο ευλογημένος νιώθει αλλά και το τι επιθυμεί να προσφέρει στον κόσμο. 

Παράλληλα, πλάνα του γερμανού κατασκευαστή τον δείχνουν να γελάει, μία φιγούρα ζεστή και φιλική. Να εισέρχεται στα γκαράζ της φίρμας και να κάνει σαν παιδί, στη θέα όλων εκείνων των αγωνιστικών που σημάδεψαν εν πολλοίς τη μοίρα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με αποκορύφωμα ίσως την αγκαλιά του στο Audi Quattro S1 και τη λάμψη στα μάτια του όταν ο υπεύθυνος της φίρμας του είπε πως μπορεί αν θέλει να το οδηγήσει. 

Το video κλείνει με λίγα λόγια από τους ανθρώπους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν ναζί του. «Θα μας λείψει το μεταδοτικό σου γέλιο. H αγάπη σου για όποιον αγαπάς. Ο απεριόριστος ενθουσιασμός σου. Το κουράγιο και η τιμιότητά σου. Όλοι εδώ στην Audi είμαστε ευγνώμονες για το χρόνο που μοιραστήκαμε με εσένα». 

Υπενθυμίζουμε πως περίπου δύο εβδομάδες πριν είχε κυκλοφορήσει ένα ακόμα tribute video, από την ομάδα του, τους Hoonigans, εξίσου συγκινητικό. Εάν θέλετε να το δείτε, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube