Ιταλία: Οι καραμπινιέροι στις παραλίες με Jeep Wrangler [video]

Ιταλία: Οι καραμπινιέροι στις παραλίες με Jeep Wrangler [video]

Οι περιπολίες των Carabinieri στις παραλίες θα γίνονται με ένα Jeep Wrangler ειδικά προετοιμασμένο για την περίσταση.

Συνήθως, όταν μιλάμε για την ιταλική Αστυνομία, έχουμε να κάνουμε με κάποια Lamborghini που ενσωματώθηκε στο στόλο της Τροχαίας. Αλλά όχι αυτή τη φορά: Οι περιπολίες των Carabinieri στις παραλίες θα γίνονται με ένα Jeep Wrangler ειδικά προετοιμασμένο για την περίσταση.

«Καταταχθείτε! Καταταχθείτε!», μας έλεγαν. Από την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, μέχρι τη Lamborghini Huracán, η ιταλική Αστυνομία δεν πάσχει από έλλειψη επιχειρημάτων όταν είναι απαραίτητο να αποπλανήσει τους υποψηφίους Carabinieri για κατάταξη. Αλλά τα αυτοκίνητα αυτά παραμένουν προφανώς για πολύ αποκλειστική χρήση και περιορίζονται σε συγκεκριμένες αποστολές. Ακριβώς όπως αυτό το καταπληκτικό Jeep Wrangler που θα ενσωματωθεί στην Αστυνομία της περιοχής Emilia-Romagna.

jeep wrangler

Γιατί όμως Wrangler; Ο Αμερικανός κατασκευαστής, ο οποίος προφανώς διακόσμησε ανάλογα και εξόπλισε το μοντέλο του με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άσκηση αστυνομικών καθηκόντων, παραχώρησε αυτό το Wrangler για την επιτήρηση των παραλιών στη βορειοδυτική ακτή της Ιταλίας.

Για του λόγου το ασφαλές λοιπόν, αυτό το Wrangler εξοπλίστηκε με ορισμένα σπέσιαλ στοιχεία από τον κατάλογο της Mopar –τον επίσημο βραχίονα ανταλλακτικών του ομίλου Fiat Chrysler, όπως προσθήκες για την προστασία του αμαξώματος. Βρίσκουμε επίσης ειδικά σχεδιασμένες ζάντες 17 ιντσών και ανάρτηση Fox Performance που το ψηλώνουν σημαντικά σε σχέση με το στάνταρ μοντέλο, ενώ υπάρχει πρόβλεψη μέχρι και για να υποστηρίξει πολυβόλο! Το Wrangler των Carabinieri φορά 4κύλινδρο τουρμποντίζελ 2.8 CRD με 200 άλογα που συνδυάζεται με αυτόματο 5άρι σασμάν.

jeep wrangler

Ο Sergio Marchionne, CEO του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, άδραξε την ευκαιρία για να παραδώσει στην Αστυνομία, εκτός από το Jeep Wrangler και τα κλειδιά μιας Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, ενός FIAT Panda 4x4 και ενός FIAT Tipo κατά τη διάρκεια αυτής της επίσημης τελετής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube