Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία Ioniq Lab

Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία Ioniq Lab

Η Hyundai θα ηγηθεί της επανάστασης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ταϊλάνδη με τη δημιουργία του Ioniq Lab στο True Digital Park στην Bangkok.

Hyundai Ioniq Lab

Η άφιξη της νέας εγκατάστασης σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη Hyundai και το Ioniq 5, επιδεικνύοντας τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για την επίτευξη ενός πιο πράσινου μέλλοντος μέσω της βιώσιμης καινοτομίας σε όλο τον κόσμο.

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, το Ioniq Lab θα επιδείξει την τεχνογνωσία της Hyundai στα ηλεκτρικά οχήματα, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία με την Hyundai Mobility Thailand.

Το Ioniq Lab βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτηρίου στο True Digital Park της Ταϊλάνδης. Αυτή η υπερσύγχρονη εγκατάσταση αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της Hyundai για πρωτοποριακές, καινοτομίες και βιώσιμες πρακτικές.

Το Hyundai Ioniq Lab αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της μάρκας για πρωτοποριακές, καινοτομίες και βιώσιμες πρακτικές

Hyundai IONIQ Lab

Η ομάδα της Hyundai, όταν σχεδιάζει αυτοκίνητα Ioniq στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό των συμβατικών κανόνων σχεδίασης τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού του αυτοκινήτου. Ο σχεδιασμός θα προκαλέσει συναισθηματική αποτελεσματικότητα, αντλώντας έμπνευση από την καινοτομία. Όλα ξεκινούν με τον φωτισμό «Parametric Pixel» του Ioniq που παρέχει μια ξεχωριστή σχεδιαστική υπογραφή στη γκάμα των EV.

Το Ioniq 5 έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις κύρους, όπως World Car of the Year 2022, World Electric Vehicle of the Year και World Car Design of the Year . Έχει επίσης βραβευθεί ως German Car of the Year 2022 και UK Car of the Year 2022. Οι διακρίσεις του μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν επίσης βραβεία από την Good Design και την IDEA.

Το Ioniq Lab ενσωματώνει την πλήρη σχεδιαστική ιδέα του Ioniq 5 και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Σηματοδοτεί μια νέα καινοτόμο εποχή στην αυτοκινητοβιομηχανία που ωθεί στα όρια και επαναπροσδιορίζει τις προσδοκίες. Η μάρκα N της Hyundai επιδιώκει να προσφέρει ένα νέο σημείο αναφοράς για ηλεκτρικά μοντέλων υψηλών επιδόσεων συνδυάζοντας συναισθηματικές επιδόσεις οδήγησης και τεχνολογίες αιχμής.

Hyundai IONIQ Lab

Η επιτυχία του τμήματος N δεν αποδίδεται μόνο στην κληρονομιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και στη φιλοδοξία της να δημιουργήσει τα πιο ευχάριστα αυτοκίνητα για οδήγηση για τους θαυμαστές και τους πελάτες της. Αυτή η δέσμευση ζωντανεύει μέσα από φιλοσοφίες ανάπτυξης εμπνευσμένες από παγκοσμίου επιπέδου μηχανοκίνητα αθλήματα όπως το WRC, το TCR και ο αγώνας 24 ωρών του Nürburgring. Ο αντίκτυπος των μηχανοκίνητων αθλημάτων και των προηγμένων τεχνολογιών υψηλών επιδόσεων στην ανάπτυξη αυτοκινήτων παραγωγής έχει στρέψει τους λάτρεις των επιδόσεων να αγκαλιάσουν τη μάρκα N της Hyundai.

Ο κ. Joonwoo Park, Vice President του N Brand Management Group της Hyundai Motor Company, δήλωσε: «To τμήμα N αντιπροσωπεύει την τεχνολογική υπεροχή της Hyundai και ενσαρκώνει το καινοτόμο πνεύμα της, ωθώντας την προς τα εμπρός με συναισθηματικές επιδόσεις οδήγησης. Εμπνευσμένο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το όραμά μας για τις επιδόσεις βασίζεται σε τρεις πυλώνες: Corner Rascal, Racetrack Capability και Everyday Sportscar».

Και συνέχισε: «Με την έλευση της ηλεκτρικής εποχής, το Ioniq 5 N θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για ηλεκτρικά οχήματα υψηλών επιδόσεων. Στο Ioniq Lab, είμαστε περήφανοι που φέρνουμε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που παρουσιάζονται από το Ioniq 5 N. Αυτό το μοντέλο αποτελεί την επιτομή της δέσμευσης της μάρκας N να ορίσει την οδηγική απόλαυση με νέες καινοτόμες τεχνολογίες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για πίστες αγώνων, αλλά μετατρέπει παράλληλα τις συνηθισμένες στιγμές σε συναρπαστικές οδηγικές εμπειρίες, γεγονός που ενισχύεται από το σλόγκαν της μάρκας μας Never just drive».

Hyundai IONIQ Lab

Η Hyundai προσκαλεί τους πελάτες να ανακαλύψουν την πρωτοποριακή σχεδίαση του Ioniq 5 και την κορυφαία τεχνολογία συναισθηματικής οδήγησης της μάρκας N στο Ioniq Lab. Αυτό το εξαιρετικό όχημα έχει καθιερώσει ένα νέο πρότυπο για την ηλεκτροκίνηση, επιδεικνύοντας την ιδέα ότι οι συναρπαστικές επιδόσεις μπορούν να συνυπάρξουν σε αρμονία με την περιβαλλοντική συνείδηση.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube