Κορυφαίες διακρίσεις στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS για την Hyundai

Κορυφαίες διακρίσεις στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS για την Hyundai

Η Hyundai Motor Company κατέκτησε έξι βραβεία στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS στις κατηγορίες «Transportation» και «Interactive Media».

Hyundai Kona

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στα Hyundai N Vision 74, IONIQ 6, KΟΝΑ, Grandeur (Azera), «Seon» Navigation Cockpit (ccNC) και στην γραμματοσειρά «Hyundai Sans UI».

Η Hyundai Motor Company βραβεύεται μια ακόμη φορά για την καινοτόμο σχεδίασή της, κατακτώντας έξι κορυφαίες διακρίσεις στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων βραβεύσεων στην κατηγορία «Transportation» και δύο στην κατηγορία «Interactive Media». Αξίζει να σημειωθεί ότι το «rolling lab» N Vision 74 της Hyundai πέτυχε ένα «grand slam» παγκόσμιου βραβείου σχεδιασμού.

H Hyundai απέσπασε έξι κορυφαίες διακρίσεις στα 2023 GOOD DESIGN AWARDS στις ΗΠΑ

Hyundai Sans UI

«Αισθανόμαστε τεράστια τιμή για αυτές τις διακρίσεις στα GOOD DESIGN AWARDS τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και τις καινοτομίες» δήλωσε ο κ. SangYup Lee, Executive Vice President και Head of  Hyundai & Genesis Global Design. «Αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει την εξαιρετική αφοσίωση της ομάδας των οραματιστών σχεδιαστών και μηχανικών μας στο κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης. Υπογραμμίζει την αξιοσημείωτη ανταγωνιστικότητα της σχεδιαστικής ταυτότητας της Hyundai στην παγκόσμια αγορά».

Η Hyundai Motor κατέκτησε τέσσερα βραβεία στην κατηγορία «Μεταφορές» με τα N Vision 74, IONIQ 6, KΟΝΑ και Grandeur (Azera). Συγκεκριμένα, το υψηλών επιδόσεων υβριδικό «rolling lab» υδρογόνου N Vision 74 πέτυχε ένα «grand slam» παγκόσμιου βραβείου σχεδιασμού κατακτώντας και τα τέσσερα κορυφαία βραβεία σχεδιασμού (iF, IDEA, Red Dot, GOOD DESIGN) παγκοσμίως.

Το N Vision 74 αποτελεί μέρος των επικοινωνιακών ενεργειών της Hyundai Motor που επιδιώκει να συνδέσει το όραμα του μέλλοντος με το τολμηρό πνεύμα του πρώτου πρωτοτύπου σπορ αυτοκινήτου της, του «Pony Coupe Concept», που αποκαλύφθηκε το 1974.

Το Ioniq 6 κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με το κομψό εξωτερικό του όσο και με την εσωτερική του σχεδίαση, που ελαχιστοποιεί την αντίσταση στον αέρα και έτσι το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα πέτυχε τον υψηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή Cd 0,21 μεταξύ όλων των μοντέλων της Hyundai Motor, συνδυάζοντας κορυφαία άνεση και επιδόσεις.

Hyundai Ioniq 6

Το Kona διαθέτει μια εικόνα προσανατολισμένη στο μέλλον για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ κληρονομεί εμβληματικά σχεδιαστικά στοιχεία. Η seamless horizon lamp που εκτείνεται στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, οι καθαρές επιφάνειες και οι έντονες γραμμές του εναρμονίζονται άριστα τονίζοντας ακόμη περισσότερο την κομψότητα του μοντέλου.

Το Grandeur ξεχώρισε με την καινοτόμο σχεδίασή του που ερμηνεύει εκ νέου τη σχεδιαστική κληρονομιά των προηγούμενων μοντέλων. Με φουτουριστικό εξωτερικό στυλ και εσωτερικό που δίνει έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια, ενσαρκώνει την εικόνα του κορυφαίου σεντάν της Hyundai.

Hyundai Grandeur

Η Hyundai κέρδισε επίσης βραβεία στην κατηγορία Interactive Media με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας «Seon», συνδεδεμένο σύστημα πλοήγησης Cockpit (ccNC) και τη «Hyundai Sans UI», την αποκλειστική γραμματοσειρά κινητικότητας.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube