Hyundai N Performance: Παραμένει πιστή στο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Hyundai N Performance: Παραμένει πιστή στο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Η Hyundai θα συνεχίσει να προσφέρει την επιλογή ενός χειροκίνητου κιβωτίου παράλληλα με το νέο της αυτόματο.

Η Hyundai δεσμεύεται να μείνει πιστή στην παράδοση που θέλει τα hot hatch να διατίθενται και με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου της αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Hyundai i30 N

Πιο συγκεκριμένα, ο Howard Lam, υπεύθυνος για τον προγραμματισμό μοντέλων της Hyundai, δήλωσε στο αυστραλέζικο Carsales: «Όπου είναι δυνατό θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την επιλογή ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων για τους λάτρεις της οδηγικής απόλαυσης, παράλληλα με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.»

«Είναι δύσκολο να προβλέψουμε το πόσο θα αυξηθούν οι πωλήσεις μας, όμως γνωρίζουμε πως οι ανταγωνιστές μας που προσφέρουν και αυτόματο κιβώτιο έχουν πετύχει σημαντικό μείγμα πωλήσεων με αυτό το κιβώτιο. Θα πρέπει να περιμένουμε. Θα έλεγα πως περισσότεροι άνθρωποι θα αγοράσουν το αυτόματο σε σχέση με το χειροκίνητο»

Παρά τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού στα αυτόματα κιβώτια, εκτός από την Hyundai, η Volkswagen έχει ανακοινώσει πως θα συνεχίσει να προσφέρει το νέο Golf GTI σε έκδοση με τρία πεντάλ, ενώ φημολογείται πως και η Honda θα προσφέρει το επόμενο Civic Type R με χειροκίνητο κιβώτιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Volkswagen: Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων

Πάντως στο τμήμα N Performance της Hyundai οι τεχνικοί δουλεύουν πυρετωδώς αυτή την περίοδο καθώς ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του νέου i20 N, του ανανεωμένου i30 N, του νέου Kona N αλλά και του κορυφαίου κεντρομήχανου μοντέλου επιδόσεων που θα λειτουργήσει ως halo model για την εταιρεία.

*Στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που δημιουργήσαμε βλέπετε το πώς θα μοιάζει το ανανεωμένο i30 N

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube