Δείτε το Hyundai i20 N στον πάγο με οδηγό τον Thierry Neuville [video]

Δείτε το Hyundai i20 N στον πάγο με οδηγό τον Thierry Neuville [video]

Το επερχόμενο hot hatch της N Performance δοκιμάζεται σε συνθήκες ακραίου ψύχους.

Η Hyundai δημοσίευσε δύο βίντεο από τις δοκιμές του επερχόμενου i20 N σε συνθήκες ακραίου ψύχους, μαζί με το αγωνιστικό i20 WRC και το κεντρομήχανο πρωτότυπο RM19.

Τα βίντεο γυρίστηκαν σε παγωμένη λίμνη στο Arjeplog της Σουηδίας, ένας μέρος που επισκέπτονται αρκετοί κατασκευαστές για χειμερινές δοκιμές των μοντέλων τους. Όπως αναφέρει η Hyundai, ορισμένες μέρες η θερμοκρασία μπορεί να πέσει κάτω από τους -30 βαθμούς Κελσίου. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κάπως έτσι θα μοιάζει το Hyundai i20 N

Στο τιμόνι του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου βρέθηκε ο Βέλγος οδηγός της Hyundai Motorsport στο WRC, Thierry Neuville, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μικρό hot hatch: «Πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο. Πολύ ακριβές. Πολύ εύκολο στο χειρισμό. Ο κινητήρας στροφάρει ωραία και ο ήχος του έχει επίσης πολύ ενδιαφέρον. Ανυπομονώ να οδηγήσω αυτό το μοντέλο στο WRC!»

Hyundai i20 N

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το πρώτο teaser του Hyundai i20 N [video]

Ο ανταγωνιστής των  Ford Fiesta ST και Volkswagen Polo GTI φημολογείται πως θα φορά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λίτρων με απόδοση κοντά στους 200 PS που θα του χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε περίπου 6,5". Επιπλέον, η σπορ χαμηλωμένη ανάρτηση την οποία εξελίσσει ο Albert Biermann με την ομάδα του στην πίστα του Nürburgring, θα προσφέρει δυναμική οδική συμπεριφορά αντίστοιχη του ονόματος της N Performance.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε στην επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου που θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube