H Jaguar F-type τα βάζει με υποβρύχια, άρματα κι ελικόπτερα! [video]

H Jaguar F-type τα βάζει με υποβρύχια, άρματα κι ελικόπτερα! [video]

Πάνω σε μια παγωμένη επιφάνεια, η Castrol προωθεί το «The Fate Of The Furious» σε ένα videάκι «ενισχυμένης» πραγματικότητας.

Έχουμε εμπρός μας λιγότερο από ένα μήνα για την σφόδρα αναμενόμενη (;) ταινία «The Fate Of The Furious» και η προωθητική καμπάνια της πάει τέρμα γκάζι. Και σε κάποιες περιπτώσεις είναι ανάλογη με τα θεαματικά ακροβατικά της ταινίας.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Dodge συνεργάστηκε με την Universal για την προώθηση της νέας ταινίας, αλλά αυτό το πρόσφατο προωθητικό φιλμάκι έρχεται από το Castrol Edge. Στην περίπτωση που χρειάζεστε υπενθύμιση, το «The Fate Of The Furious» θα είναι μια ταινία στην οποία οι εκρήξεις θα έχουν την τιμητική τους.

Η Castrol λοιπόν δημιούργησε μια σεκάνς δράσης με (τι άλλο;) αυτοκίνητο και χρησιμοποίησε «ενισχυμένη» πραγματικότητα. Στο φιλμάκι που τιτλοφορείται «Titanium Ice», βλέπουμε την κασκαντέρ (δεν γράφουμε κασκαντέζ για να μην σας μπερδέψουμε) Debbie Evans που έχει κάνει κάποια από τα ακροβατικά στην ταινία να ερωτάται από την Michelle Rodriguez αν θα μπορούσε να πάρει μέρος σε μια μοναδική οδηγική πρόκληση στο παγωμένο Yukon του Καναδά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ποιο Star Trek! Έρχεται η απόλυτη ταινία επιστημονικής φαντασίας: Fast and Furius 8! [video]

Η επιλογή του αυτοκινήτου για την παραπάνω πρόκληση είναι μια 5λιτρη supercharged Jaguar F-type που χρησιμοποιείται για να αποφύγει επιτιθέμενα εικονικά άρματα μάχης, πυρηνικά υποβρύχια, ελικόπτερα, πυραύλους, εκρήξεις και την παγωμένη επιφάνεια που σπάει. Εκτός του ότι τα παραπάνω εμπόδια και δυσκολίες δεν είναι πραγματικά, το γύρισμα αυτής της «οδηγικής πρόκλησης» ήταν μια καλή ευκαιρία για να προπονηθούν οδηγός και αυτοκίνητο.

ΔΕΙΤE ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Jaguar F-type Coupé S

«Η οδήγηση σε μικτή πραγματικότητα πρέπει να είναι μια από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που έχω αντιμετωπίσει. Το Castrol EDGE σου παρέχει την εμπιστοσύνη να πιέσεις τον εαυτό σου και το αυτοκίνητο στα άκρα. Μου έδωσε την ώθηση που χρειαζόμουν για να βρω το δρόμο μου μέσα από μια επικίνδυνη πορεία».

Για να πιέσει τα όρια της μικτής πραγματικότητας, η Castrol Edge συνεργάστηκε με ειδικούς από το στούντιο παραγωγής UNIT9. Έτσι εξελίχτηκε ένα ειδικό για την περίσταση headset που συνδυάζει εικόνες από υπολογιστή με ζωντανή δράση για να «δημιουργήσει μια από τις πιο έντονες εμπειρίες οδήγησης που μπορεί να φανταστεί κάποιος».

Πράγματι, βλέποντας το video, μοιάζει σαν ένα από τα πιο διασκεδαστικά driving video game της αγοράς. Η ταινία «The Fate Of The Furious» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 13 Απριλίου, με καταιγισμό καταστροφών αν κρίνουμε από το επίπεδο των τρέιλερ. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube