Ποιο Star Trek! Έρχεται η απόλυτη ταινία επιστημονικής φαντασίας: Fast and Furius 8! [video]

Ποιο Star Trek! Έρχεται η απόλυτη ταινία επιστημονικής φαντασίας: Fast and Furius 8! [video]

Κι εμείς που νομίζαμε ότι το είχαν τερματίσει με το άλμα της Lycan Hypersport από τον ένα ουρανοξύστη στον απέναντι. Το νέο trailer της 8ης συνέχειας της ταινίας είναι τόσο τραβηγμένο που γίνεται απολαυστικό!

Με κάποιο τρόπο το Fast and Furius σε κάθε νέα συνέχειά του γίνεται όλοένα και πιο παράλογο και τόσο τραβηγμένο που στο τέλος γίνεται μια περιπετειώδης κωμωδία.

Ή μήπως παρωδεί τον εαυτό του; Ό,τι κι αν σκέφτονται οι παραγωγοί του συγκεκριμένου franchise, όσο κι αν κατηγορείς τους σεναριογράφους ότι πάνε να φάνε τη δουλειά από τους συναδέλφους που γράφουν Sci fi, το Fast and Furius είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά σειρές ταινιών.

Και σίγουρα απολαυστική για όλους εμάς που έχουμε απενεχοποιηθεί και μπορούμε με άνεση να βλέπουμε όποια «αμερικανιά» βρεθεί μπροστά μας. Αλλά στο τελευταίο trailer που είδαμε πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας The Fate of the Furius στις 14 Απριλίου πραγματικά το έχουν τερματίσει: Ο Vin Diesel έχει προδώσει την ομάδα για να πάει με την «κακή» Sarlize Theron. Και αυτό είναι το πιο λογικό πράγμα που βλέπεις.

Διότι από εκεί και πέρα η Charlize παίρνει στον έλεγχό της όλα τα αυτοκίνητα της πόλης, που κυνηγάνε τους καλούς και πέφτουν επάνω τους σαν το χαλάζι. Ο Dwayne Johnson πιάνει χειροβομβίδες στον αέρα και καβαλάει τορπίλες στον πάγο και ο Jason Statham είναι απλώς ο Jason Statham. Βλέπουμε ακόμα...η αλήθεια είναι ότι τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουμε όλο το μεγαλείο. Δείτε το video και δακρύστε...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube