Η νέα Jaguar F-type 400 Sport λανσάρει την ανανέωση του μοντέλου [video]

Η νέα Jaguar F-type 400 Sport λανσάρει την ανανέωση του μοντέλου [video]

Νέες εκδόσεις, μικρές αισθητικές διαφορές και επιπλέον τεχνολογία για το βρετανικό σπόρτσκαρ.

Η Jaguar παρουσίασε την έκδοση 400 Sport της F-type που λανσάρει τις ανανεωμένες εκδόσεις του μοντέλου και θα παραμείνει στην αγορά για ένα χρόνο.

Η F-type της Jaguar παρουσιάστηκε το 2012 και σήμερα παρουσίασε τις φρεσκαρισμένες εκδόσεις που έχουν μικρές αισθητικές αλλαγές, πλουσιότερο εξοπλισμό και επιπλέον εκδόσεις.

Αισθητικά, η ανανεωμένη F-type ξεχωρίζει από τους διαφορετικούς αεραγωγούς στο εμπρός μέρος, τα νέα εμπρός φώτα τύπου LED και τα σκουρόχρωμα πίσω.

Στην καμπίνα, τα νέα καθίσματα με πλαίσιο από μαγνήσιο είναι πιο λεπτά και ελαφριά, και οι διακοσμητικές φάσες απέκτησαν επιπλέον επιλογές. Τα νέα καθίσματα βοήθησαν στο να χαμηλώσει λίγο η θέση οδήγησης και να αυξηθεί ο χώρος για τα πόδια έως 50 mm.

Το μεγαλύτερο νέο της ανανέωσης αφορά την έκδοση 400 Sport που εφοδιάζεται με τον 3λιτρο V6 Supercharged που αποδίδει 400 ίππους και έχει τροχούς 20”, τα μεγαλύτερα φρένα του πακέτου Super Performance, καθώς και το Configurable Dynamics που επεμβαίνει στο γκάζι, την μετάδοση, το τιμόνι και τα αμορτισέρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Jaguar F-type Coupé S

Σε πολλά σημεία του αμαξώματος και της καμπίνας συναντάμε τον λογότυπο 400 Sport, και σύμφωνα με την Jaguar η εμπορική καριέρα της συγκεκριμένης έκδοσης της F-type θα διαρκέσει 12 μήνες. Προσφέρεται και με τους δύο τύπους αμαξώματος, πισωκίνητο ή τετρακίνητο.

Άλλη μία προσθήκη στην γκάμα της ανανεωμένης F-type είναι η έκδοση R-Dynamic 340, που βασίζεται στην βασική έκδοση κινητήρα με τον 3λιτρο Supercharged των 340 ίππων. Η νέα αυτή πισωκίνητη έκδοση διατίθεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, και στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 19” και μαύρα gloss διακοσμητικά περιμετρικά του αμαξώματος.

[Πηγή Jaguar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube