H BMW ανεβάζει στροφές με το νέο διαφημιστικό της M Performance [video]

H BMW ανεβάζει στροφές με το νέο διαφημιστικό της M Performance [video]

To παιχνίδι με τα τέσσερα κλασικά μοντέλα M Performance είναι γνωστό. Υπάρχουν όμως κι άλλα τέσσερα που η BMW αποφάσισε να τα βάλει δυναμικά στο επικοινωνιακό παιχνίδι.

Στην περίπτωση που κάποιος δεν το έχει παρατηρήσει, η BMW είναι σφόδρα υπερήφανη για τα μοντέλα του M division και δικαίως, θα συμπληρώναμε.

Αυτός είναι και πιθανότατα ο λόγος που διαρκώς μιλούν γι’ αυτά και έχει νόημα κάτι τέτοιο, μιας και μοιράζονται το ίδιο DNA. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι τις M2, M3, M4, M5 τις επικαλούνται οι περισσότεροι ως σημεία αναφοράς σε ό,τι έχει να κάνει με την οδηγική απόλαυση στις κατηγορίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW M2 στην πίστα του Hungaroring

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW M3 [video]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε στην πίστα την BMW M4 [video]


Το νέο προωθητικό video όμως βάζει στο παιχνίδι αυτοκίνητα όπως η M240i Coupé, η X4 xDrive M40i, η X6 M50d ακόμη και η M760Li xDrive με τον διτούρμπινο 6,6λιτρο V12 που η BMW αποκαλεί έργο τέχνης. Και πράγματι, αν το εξετάσεις από πλευράς επιδόσεων, η M760Li xDrive με τα 600 άλογα και τα 81,5 χιλιογραμμόμετρα χρειάζεται μόλις 3,9” για να γράψει το κοντέρ της από τα 0 στα 100 km/h. Μια επίδοση που την κάνει σχεδόν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερη από την M5 F10.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW X4 xDrive M40i

Φυσικά, η αφήγηση είναι κάπως διαφορετική όταν συγκρίνεις κάτι όπως η M240i με την M2, καθώς η δεύτερη παραμένει ταχύτερη σε απόλυτες επιδόσεις, αλλά ο χρόνος που τις χωρίζει δεν είναι δα και τόσο χαώδης.

Και μιας και το BMW Group των δύο εκατομμυρίων πωλήσεων ετησίως έχει να επιδείξει ένα μοντέλο M Performance σε κάθε κατηγορία που αξίζει να έχει τέτοιο, εμείς δεν έχουμε παρά να διαλέξουμε.

[Πηγή BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube