H M2 αναβαθμίζεται αισθητικά από την M Performance [video]

H M2 αναβαθμίζεται αισθητικά από την M Performance [video]

Ένα video που δόθηκε στη δημοσιότητα από την BMW δείχνει λεπτομερώς τις νέες στιλιστικές προσθήκες που μπορούν να αποκτήσουν οι τυχεροί ιδιοκτήτες μιας M2

Η νέα Μ2 χαιρετίστηκε από όλον τον αυτοκινητιστικό Τύπο ως το μοντέλο που πλησιάζει περισσότερο σε φιλοσοφία τις θρυλικές πρώτες M3.

Αλλά η BMW δεν επαναπαύεται. Έδωσε στη δημοσιότητα ένα video με εξαρτήματα M Performance σχεδιασμένα ειδικά για να αναβαθμίσουν περαιτέρω το μικρό σκληροπυρηνικό κουπέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε τη νέα BMW M2

Προς το παρόν πρόκειται μόνο για αεροδυναμικά βοηθήματα ή στιλιστικές αναβαθμίσεις και όχι για μηχανικά μέρη. Προσδοκούμε ωστόσο πως πολύ σύντομα θα δούμε αναβαθμισμένη ανάρτηση και εξάτμιση με πιο αγωνιστικό ήχο.

Στο video βλέπουμε μια σειρά από ανθρακονημάτινα εξαρτήματα που δίνουν τον τόνο στην εξωτερική εμφάνιση: ο πίσω διαχύτης, οι απολήξεις της εξάτμισης, η εμπρός αεροτομή, οι πλαϊνές ποδιές, το περίβλημα από τους εξωτερικούς καθρέφτες και το πίσω σπόιλερ. Στο εσωτερικό η M Performance Parts προσφέρει έναν νέο λεβιέ από – μαντέψτε – ανθρακονήματα, καθώς και ένα «αγωνιστικό» τιμόνι με στεφάνη καλυμμένη με αλκαντάρα. Η χαρακτηριστική μάσκα σε σχήμα νεφρού είναι σε μαύρο χρώμα και η χαρακτηριστική υπογραφή M έχει τριχρωμία. Η μοναδική μη στιλιστική παρέμβαση είναι η προσθήκη κλαπέτων στην εξάτμιση.

Η απλότητα της M2 σε σχέση με τις μεγαλύτερες Μ3/Μ4 και M6 ήδη έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών οπαδών της βαυαρικής μάρκας, αλλά θεωρούμε πως για να ενταθεί κι άλλο το ενδιαφέρον θα χρειαστούν ορισμένες προσθήκες που να βελτιώνουν τις επιδόσεις και να κάνουν την οδική συμπεριφορά ακόμα πιο διασκεδαστική και ουσιαστική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αναβίωση της θρυλικής BMW 2002 turbo [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube