Αναβαθμισμένη BMW M4 για το 2017 με στοιχεία από την GTS

Αναβαθμισμένη BMW M4 για το 2017 με στοιχεία από την GTS

Μια Μ4 πιάστηκε να δοκιμάζεται με ελαφρύ καμουφλάζ και στοιχεία που θυμίζουν την ειδική έκδοση GTS.

Η αναβαθμισμένη για το 2017 BMW M4 φαίνεται να έχει μερικά αισθητικά στοιχεία από την κορυφαία έκδοση GTS.

Κάτω από το ελαφρύ καμουφλάζ στο εμπρός μέρος, φαίνεται να υπάρχει ένας νέος προφυλακτήρας που θυμίζει εκείνον της GTS, κάτι που ισχύει και για το φούσκωμα στο καπό που τώρα μοιάζει να έχει και εισαγωγή αέρα. Διαφορά υπάρχει και στο πίσω μέρος, με μεγαλύτερη αεροτομή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα, σκληροπυρηνική BMW M4 GTS με 500 PS [video]

Αν και δεν αναμένονται σοβαρές μηχανολογικές αναβαθμίσεις, όπως για παράδειγμα το σύστημα water injection χάρη στο οποίο η GTS φτάνει τους 500 ίππους, δεν αποκλείεται και οι «απλές» να αποκτήσουν τους 450 ίππους εκείνων με το Competition Package. Η κύρια διαφορά σε αυτή την περίπτωση έχει να κάνει με το σύστημα εξάτμισης που είναι σχεδιασμένο και για πιο άγριο ήχο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε στην πίστα την BMW M4 Coupé

Οι παραπάνω αλλαγές αναμένεται να συνοδεύσουν τις ανανεωμένες M3 και M4 όταν θα δεχθούν κι εκείνες το facelift που μέχρι σήμερα έχουμε δει μόνο στη Σειρά 3. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι στην καμπίνα δε θα υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με τα σημερινά αυτοκίνητα, παρά μόνο μερικά αναβαθμισμένα υλικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε την BMW M3 στο Grossglockner

Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν κοντά στο μέσο του 2017, για να αντιμετωπίσουν ανταγωνιστές όπως η Mercedes-AMG C63 και C63 S και το επερχόμενο Audi RS4.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube