Φήμες πως η GM ετοιμάζει ανταγωνιστή του Jeep Wrangler

Φήμες πως η GM ετοιμάζει ανταγωνιστή του Jeep Wrangler

Εθεάθη να δοκιμάζει δύο Wrangler Unlimited στο Milford Proving Grounds.

Η General Motors εθεάθη να δοκιμάζει το Jeep Wranglerστις εγκαταστάσεις Milford Proving Grounds στο Michigan, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι η αμερικανική εταιρεία εξελίσσει έναν ανταγωνιστή του δημοφιλούς Jeep, αλλά και του επερχόμενου Ford Bronco. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GM Authority, η GM δοκίμασε δύο τετράπορτα Jeep Wrangler Unlimited τα οποία φορούσαν ειδικούς αισθητήρες για λεπτομερείς μετρήσεις όλων των παραμέτρων.

Με το νεό Chevrolet Blazer να έχει αποτινάξει τον καθαρόαιμο χαρακτήρα των προγόνων του υιοθετώντας αυτοφερόμενο πλαίσιο και πιο σπορ χαρακτήρα, η GM δεν διαθέτει κάποιο μοντέλο με παραδοσιακό σασί τύπου σκάλας στην κατηγορία του Jeep Wrangler.

Chevrolet Blazer

Ένα τέτοιο όχημα θα μπορούσε να βασίζεται στην μεταβλητή πλατφόρμα VSS-T που θα φιλοξενήσει όλα τα μελλοντικά body-on-frame μοντέλα της General Motors, ενώ πιθανότατα θα έβγαινε σε δύο εκδόσεις με τα σήματα της Chevrolet και της GMC και ολοκαίνουριο όνομα.

To 2017 πάντως, o Duncan Aldred, υπεύθυνος της GMC είχε δηλώσει: «Δεν πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσουμε να ανταγωνιστούμε το Wrangler. Όμως πιστεύω πως υπάρχουν ευκαιρίες κάπου κοντά σε αυτό το χώρο.» απαντώντας στις φήμες που και τότε ακούγονταν για ενδεχόμενο ανταγωνιστή του Wrangler από τη GMC.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube