Chevrolet Camaro: Ειδική προσφορά για τους ιδιοκτήτες Ford Mustang

Chevrolet Camaro: Ειδική προσφορά για τους ιδιοκτήτες Ford Mustang

Μια στοχεύμενη προωθητική ενέργεια της General Motors απέναντι στη Ford.

H General Motors προκειμένου να ενισχύσει τις πωλήσεις της Chevrolet Camaro προσφέρει οικονομικά κίνητρα στους ιδιοκτήτες Ford Mustang για να αλλάξουν "στρατόπεδο". Η εν λόγω κίνηση έρχεται ως απάντηση στην εμπορική επιτυχία του pony car που παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις muscle car εδώ και πάνω από 4 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Chevrolet προσφέρει έκπτωση $2.500 (€2.256) σε όλες τις εκδόσεις της Camaro (μοντέλα 2019) η οποία ισχύει μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό σημαίνει πως η βασική έκδοση LS του αμερικανικού muscle car ξεκινά από τα $23.495 (€21.205) ενώ η κορφυαία ZL1 κοστίζει $62.995 (€56.854).

Camaro

Η προσφορά ισχύει για όσους είχαν στην κατοχή τους μια Ford Mustang (αγορά ή leasing) για τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την αγορά της Chevrolet Camaro η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2019. Επιπλέον, για όσους σκέφτονται να αγοράσουν Camaro όμως δεν έχουν Mustang, η Chevrolet δίνει έκπτωση $500 (€451).

Η σημερινή, έκτη γενιά Camaro που βασίζεται στην πλατφόρμα Alpha της GM, πρωτοπαρουσιάστηκε το 2015 και ανανεώθηκε δύο φορές, το 2018 και τον περασμένο Μαΐο έτσι ώστε να κατευναστούν οι αρνητικές κριτικές που είχε δεχθεί το πρώτο φρεσκάρισμα. Παρά τις προσπάθειες της GM, σε όλη την καριέρα του το μοντέλο δεν τα πήγε και τόσο καλά στην αρένα των πωλήσεων, μένοντας πίσω όχι μόνο από το αντίπαλο δέος Ford Mustang αλλά και από το αειθαλές Dodge Challenger.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube