Ανανέωση για τη Chevrolet Camaro [video]

Ανανέωση για τη Chevrolet Camaro [video]

Το φρεσκαρισμένο pony car διατίθεται για πρώτη φορά και σε έκδοση 1LE με τον 4κύλινδρο τούρμπο κινητήρα των 2,0 λίτρων.

Το δημοφιλές pony car βρίσκεται στην έκτη του γενιά και με το πέρας τριών ετών η Chevrolet έκρινε ότι πρέπει να παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του.

Οι σχεδιαστικές αλλαγές εντοπίζονται στο εμπρός και το πίσω μέρος, με τα εμπρός φώτα και την μάσκα να διαθέτουν εντελώς νέα διάταξη που ευνοεί τον αέρα που εισέρχεται στην εισαγωγή. Στην έκδοση SS μάλιστα η σχεδίαση της μάσκας διαφοροποιείται με το μεγαλύτερο μέγεθός της.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές εντοπίζονται στο νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7” στον βασικό εξοπλισμό. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και μία 8άρα οθόνη αφής. Επιπλέον, υπάρχει νέα κάμερα οπισθοπορείας με επιπλέον ενδείξεις και καλύτερη ευκρίνεια, σύστημα ειδοποίησης επικείμενης πρόσκρουσης και εμπλουτισμένο σύστημα καταγραφής δεδομένων του προγράμματος Performance.

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές και τα νέα περιορίζονται στην βασική 4κύλινδρη 2.0 Turbo έκδοση των 280 ίππων που μπορεί να συνδυαστεί για πρώτη φορά με το πακέτο 1LE. Το 1LE package διαθέτει πιο σφιχτή ανάρτηση και μεγαλύτερης διαμέτρου αντιστρεπτικές, ενισχυμένα φρένα της Brembo, τροχούς 20” με θερινά ελαστικά 245/40 εμπρός και 275/35 πίσω, Driver Mode Selector με Sport Mode και νέο Track Mode, Competition Mode (ενσωματωμένο στα Sport and Track Modes), διαφορετικής σχεδίασης πίνακα οργάνων με shift lights και launch control. Ακόμα, διαθέτει sued flat-bottom τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε καθίσματα Recaro.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube