BMW: Πληροφορίες για τη μελλοντική 2 Series

BMW: Πληροφορίες για τη μελλοντική 2 Series

Ο εξορθολογισμός των καταλόγων είναι περισσότερο από ποτέ στην ημερήσια διάταξη και αυτό επηρεάζει και τους premium κατασκευαστές.

Μπορεί η BMW βρίσκεται στο τέλος της εξέλιξης της νέας 1 Series, αλλά δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τη μελλοντική 2 Series, ειδικά για τις εκδόσεις κουπέ και καμπριολέ. 

Αυτή η τελευταία λοιπόν θα μπορούσε επίσης να εξαφανιστεί μια και καλή από τον κατάλογο της εταιρείας, σύμφωνα με τους Γερμανούς συναδέλφους μας στο Bimmerpost, σπεσιαλίστες στη βαυαρική φίρμα.

Η BMW θα μπορούσε επίσης να επιλέξει να αφήσει τη χαρά να ανοίγουν μια κουκούλα (ή μια σκληρή αναδιπλούμενη οροφή) μόνο οι κάτοχοι της μελλοντικής Z4 και της 4 Series Cabrio. Αυτό αναπόφευκτα θα αύξανε το εισιτήριο εισόδου σε μια  BMW κάμπριο, δεδομένου ότι προς το παρόν η πιο προσιτή τέτοια είναι η 218i Cabrio, από €37.535.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: BMW 220i Cabrio

Άλλες πληροφορίες και πάντα κατά το Bimmerpost: Αν η μελλοντική 2 Series Coupé διατηρήσει την τρέχουσα αρχιτεκτονική (δηλαδή τον εμπρός και κατά το διάμηκες τοποθετημένο κινητήρα με την κίνηση πίσω), μια καινούργια 2 Series Gran Coupé θα έκανε χρήση της περίφημης πλατφόρμας UKL, της αρχιτεκτονικής των MINI, των μελλοντικών 1 Series και 2 Series Active Tourer. Και θα ήταν προσθιοκίνητη, αφήνοντας μόνο την 2 Series Coupé τη μόνη πισωκίνητη της γκάμας γι’ αυτούς που ψάχνονται με τη «απόλαυση» της οδήγησης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube