Αυτή είναι η νέα BMW Z4!

Αυτή είναι η νέα BMW Z4!

Οι εικόνες με το τελικό σχέδιο της νέας «Z4» διέρρευσαν στο web ύστερα από την ψηφιακή κατάθεσή τους στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών.

Η καινούργια καμπριολέ Z4, της οποίας το όνομα μένει να επιβεβαιωθεί, είναι πλέον γνωστή. Αυτές οι εικόνες 3D, που κατατέθηκαν ψηφιακά στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών, μας δείχνουν την εξέλιξη ενός μοντέλου εκτός του καταλόγου της BMW. 

Το αυτοκίνητο διατηρεί τις αναλογίες τις τόσο χαρακτηριστικές του προηγούμενου μοντέλου, αλλά ο σχεδιασμός έχει εξελιχθεί σημαντικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ BMW Z4 2003-2009

Η παρουσίαση της νέας BMW Z4 επίκειται εντός των επόμενων εβδομάδων ή μηνών, αλλά προς το παρόν, εκτός από κάποιες φωτογραφίες του τελικού μοντέλου με καμουφλάζ, δεν γνωρίζουμε πολλά γι’ αυτό το αυτοκίνητο. Θα είναι η νέα ανοιχτή BMW που θα ονομάζεται Z4 ή Z5, όπως κάποιοι ανακοίνωσαν;

bmw z4

Αναμένοντας λοιπόν να το ανακαλύψουμε, κάτι που θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, ας εκφράσουμε μια πρώτη κρίση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε την BMW Z4 GT3 του Πρωταθλήματος FIA GT

Μακριά από την αισθητική ρήξη που στο παρελθόν προκάλεσε ο Chris Bangle με την πρώτη Z4, ύστερα από το τέλος της Z3, η νέα «Z4» εξελίσσεται ομαλά, τουλάχιστον στις αναλογίες: Ένα πολύ μακρύ καπό και ένα κλωβός επιβατών τραβηγμένος προς τα πίσω. Χωρίς καμία έκπληξη, και κάτι που σήμερα αποτελεί περίπου έθιμο στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, οι κύριες εξελίξεις στο σχεδιασμό περιορίζονται στους προφυλακτήρες και στα φώτα. Τουλάχιστον τα πίσω φανάρια είναι ανασχεδιασμένα για τα καλά, τραβηγμένα και ιδιαίτερα λεπτά.

bmw z4

Η καινούργια ανοιχτή BMW, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα φορά 6κύλινδρο μοτέρ στην κορυφαία έκδοση της γκάμα, ενώ οι 4κύλινδρες παραλλαγές θα πρέπει σαφώς να υπολογίζονται στο πρόγραμμα, διαμορφώνοντας μια καλή τιμή στα βασικά μοντέλα.

[Πηγή φωτογραφιών Autoweek.nl]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube