Πισωκίνητη BMW 2 Series Gran Coupé το 2019;

Πισωκίνητη BMW 2 Series Gran Coupé το 2019;

Πληροφορίες θέλουν την 4θυρη κουπέ έκδοση της 2 Series να βασίζεται στη 2θυρη κουπέ και όχι στην προσθιοκίνητη 1-Series σεντάν.

Νέες πληροφορίες που έρχονται από πηγές στη Γερμανία λένε ότι η BMW σχεδιάζει να παρουσιάσει την 2 Series Gran Coupé μέσα στο 2019, αντί του 2018 που είχαμε αναφέρει σε ρεπορτάζ τον περασμένο Μάιο.

Με το πέρασμα των χρόνων, η γκάμα της BMW όλο και μεγαλώνει, και φαίνεται ότι πρόκειται να αποκτήσει ένα ακόμα νέο μέλος. Το BMWBlog επικαλείται ανώνυμες πηγές στη Βαυαρία που λένε ότι ετοιμάζεται για να λανσαριστεί το 2019 μια 2 Series Gran Coupé με την κίνηση πίσω. Πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι μια 4θυρη έκδοση της 2 Series Coupé και όχι μια κουπέ έκδοση της 1 Series Sedan.

To 2019 ακούγεται κάπως αργά, δεδομένου ότι η επόμενη γενιά της 2 Series Coupé αναμένεται το 2021. Φαίνεται πως ο Διευθυντής Εξέλιξης της BMW, Klaus Fröhlich, θέλει να έχει το αυτοκίνητο έτοιμο πριν το τέλος της δεκαετίας ώστε να συμπληρώσει τις 2 Series Coupé και Convertible. Φημολογείται ότι θα έχει επιμηκυμένο μεταξόνιο σε σχέση με την 2θυρη κουπέ, οπότε θα έχει και περισσότερο χώρο στο πίσω κάθισμα και το πορτμπαγκάζ.

Δεν θα είναι μάλιστα το μόνο νέο μοντέλο που προγραμματίζει η BMW, αφού η εταιρεία δουλεύει επίσης πάνω σε μια X2 “crossover coupé (στιλ X4) και σε μια μεγάλη X7 που θα είναι η κορυφή της γκάμας των SUV. Επιπλέον, κυκλοφορούν φήμες ότι στο πρόγραμμα υπάρχει και ένα εμβληματικό σπορ μοντέλο για να γιορταστούν τα 100 χρόνια της εταιρείας του χρόνου.

[Πηγή: bmwblog.com , φωτό: bimmerpost]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube