Άφησε την Giulia Quadrifoglio για σέρβις, τη βρήκε καβάλα σε 911

Άφησε την Giulia Quadrifoglio για σέρβις, τη βρήκε καβάλα σε 911

Η Alfa Romeo βρισκόταν στο συνεργείο για μικροεπισκευές, όταν ένας τεχνικός την τράκαρε και προκάλεσε ζημιές σε άλλα τρία οχήματα.

Κανείς δεν χαίρεται όταν αφήνει το όχημά του στον μηχανικό. Θα το αποχωριστεί για κάποιες μέρες και θα κληθεί να πληρώσει ένα κάρο χρήματα. Τουλάχιστον όμως περιμένει να το παραλάβει σε καλύτερη κατάσταση από πριν. Δυστυχώς, για τον ιδιοκτήτη της Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio που παρελαύνει σε αυτές τις φωτογραφίες, αυτό δεν συνέβη.

Η ιταλική μπερλίνα πήγε στον μάστορα για μικρής έκτασης επισκευές κι ειδοποιήθηκε ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν κατά το δοκούν.

Ακόμα κι αν η Alfa Giulia Quadrifoglio του γίνει σαν καινούργια, μάλλον δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του εκεί μέσα

«Την πήγα για μικροπράγματα και δείτε πώς την κατέληξαν», δήλωσε ο απογοητευμένος ιδιοκτήτης.

Giulia Quadrifoglio

Και δεν μιλάμε για ένα απλό αυτοκίνητο. Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio είναι ένα ονειρικό μοντέλο, με 510 PS από τον διτούρμπινο V6 των 2,9 lt. Η εκρηκτική οδηγική φύση της Ιταλίδας μπορεί να συντέλεσε στην ακροβατική σύγκρουση, αν κι έφταιξε κι ένας απρόσεκτος οδηγός μίνι βαν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ντεμπούτο με επετειακή έκδοση για τις νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio

«Μου είπαν ότι βγήκαν για δοκιμή μετά τις επισκευές κι ένα μίνι βαν μπήκε άτσαλα μπροστά τους και να τους κλείσει», δήλωσε ο άτυχος κάτοχος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα «ο τεχνικός να χτυπήσει το ανάχωμα, να προσκρούσει σε ένα δέντρο και να απογειωθεί».

Giulia Quadrifoglio

Στο Reddit κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο μηχανικός ήταν μεθυσμένος, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγός Porsche Macan γκρεμίζει δύο μηχανές σε 15"

Αυτή η διευκρίνιση είναι μια ανακούφιση για την αντιπροσωπεία, αφού τη γλιτώνει από χειρότερα μπλεξίματα. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένη με την εμπλοκή του υπαλλήλου της στο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα ζημιές σε πολλά οχήματα.

Giulia Quadrifoglio

Σε μια σκηνή από ταινία δράσης, η Giulia Quadrifoglio προσγειώθηκε στην οροφή μιας Porsche 911, μετατρέποντάς την σε κάμπριο. Η ζημιά φαίνεται πιο ήπια για τη Mercedes GLE, πάνω στην οποία σταμάτησε η Alfa. Ωστόσο, το πολυτελές γερμανικό SUV μετακινήθηκε και χτύπησε ελαφρά ένα Dodge Charger SRT Hellcat.

Δεν γνωστοποιήθηκε εάν ο οδηγός τραυματίστηκε, ούτε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η σύμβαση εργασίας του μετά το περιστατικό.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube