28 πανάκριβες Bugatti τριγυρίζουν ανά τας Ευρώπας

28 πανάκριβες Bugatti τριγυρίζουν ανά τας Ευρώπας

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο ευρωπαϊκό τουρ που κάνουν κάθε χρόνο οι ιδιοκτήτες Bugatti. Ισπανία και Γαλλία είχαν φέτος την τιμητική τους.

Οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της Bugatti είναι μια πολύ, πολύ πλούσια παρέα και πολλοί από αυτούς συγκεντρώθηκαν πρόσφατα στη Χώρα των Βάσκων για να πραγματοποιήσουν το ετήσιο ευρωπαϊκό τουρ που οργανώνει η γαλλική εταιρεία.

Η φετινή διοργάνωση προσέλκυσε 28 από τα σύγχρονα αριστουργήματα της Bugatti, συμπεριλαμβανομένων των παλαιότερων Veyron, των σύγχρονων Chiron και των σπανιότατων Divo.

Μουσεία, περάσματα στα βουνά, επίσκεψη στην πίστα, διαμονή σε ξενοδοχείο που έχτισε ο Ναπολέων, οι ιδιοκτήτες Bugatti ξέρουν να περνούν καλά

Παρούσα κι η μοναδική Chiron Profilée που πουλήθηκε για τα απίστευτα €9,79 εκατομμύρια σε δημόσια δημοπρασία νωρίτερα φέτος.

Bugatti

Το κομβόι κατευθύνθηκε στη γαλλική πόλη Biarritz και πραγματοποίησε μια διανυκτέρευση στο Hôtel Du Palais. Χτίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα από τον Ναπολέοντα Γ' και χρησίμευε ως θερινή κατοικία της συζύγου του. 

Στη συνέχεια, ο πανάκριβος στόλος των γαλλικών hypercar κύκλωσε τον Βισκαϊκό Κόλπο πριν κατευθυνθεί στην Ισπανία κι επισκεφτεί το υπαίθριο μουσείο Chillida Leku. Η περιοδεία αργότερα κατευθύνθηκε στις πλαγιές των λόφων γύρω από τον Κόλπο, πριν καταλήξει πάλι πίσω στο Hôtel Du Palais.

Bugatti

Για τη δεύτερη μέρα, οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν προς τα Πυρηναία του Ατλαντικού και το πέρασμα Roncevaux, σταματώντας στο Etxarri Aranatz για μεσημεριανό γεύμα. 

Στη συνέχεια διέσχισαν τις βουνοκορφές της Γαλλίας και της Ισπανίας για να πραγματοποιήσουν την επόμενη στάση τους στο Marqués De Riscal Hotel, στην οινοπαραγωγική περιοχή la Rioja Alavesa.

Bugatti

Ενώ υπάρχει η πεποίθηση ότι ελάχιστοι ιδιοκτήτες Bugatti πιέζουν τα οχήματά τους στην πίστα, η συντροφιά των δεκάδων χιλιάδων PS έκανε ένα πέρασμα από την πίστα Navarra Circuit όπου οι ιδιοκτήτες μπόρεσαν να οδηγήσουν τα υπεραυτοκίνητά τους στα άκρα.

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε την επόμενη μέρα με μια τελευταία διαδρομή στη Χώρα των Βάσκων και μια στάση στο Μουσείο Guggenheim στο Μπιλμπάο της Ισπανίας.

Bugatti

Το να δεις μια Bugatti στον δρόμο είναι από μόνο του ένα ιδιαίτερο θέαμα. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 40 Ferrari F40 κοκκινίζουν την Τοσκάνη [video]

Τώρα που ήταν σχεδόν τρεις δεκάδες και το μάτι συνήθισε κάπως, ξεχωρίζουμε -προφανώς- την Chiron Profilée, άλλα και τη λαμπερού κίτρινου Divo, καθώς και τη μοναδική Veyron Grand Sport Vitesse με μπλε χρώμα εμπνευσμένο από τους Transformers.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube