Μεταχειρισμένη Bugatti Chiron Noire Sportive σε τιμή ευκαιρίας

Μεταχειρισμένη Bugatti Chiron Noire Sportive σε τιμή ευκαιρίας

Μια από τις 20 Chiron με το πρόθεμα Noire διατίθεται προς πώληση στη Γερμανία.

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο, η Bugatti είχε παρουσιάσει τις ειδικές εκδόσεις Noire Élégance και Noire Sportive της Chiron, και η πρώτη από αυτές διατίθεται ήδη προς πώληση στην αγορά των μεταχειρισμένων!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Bugatti Chiron: Νέες εκδόσεις Noire Élégance και Noire Sportive

Τα μοντέλα που βγήκαν σε περιορισμένη παραγωγή 20 αυτοκινήτων, ήταν εμπνευσμένα από την Type 57 SC Atlantic “la Voiture Noire“ που οδηγούσε ο ίδιος ο Jean Bugatti και χάθηκε μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια του 'Β Παγκοσμίου Πολέμου (όπως και η μοναδική "La Voiture Noire" των €16,5 εκατομμυρίων ευρώ). Η τιμή τους ήταν €3 εκατομμύρια ευρώ, όμως από ότι φαίνεται η αξία τους έχει αυξηθεί καθώς το συγκεκριμένο παράδειγμα της Chiron Noire Sportive πωλείται έναντι €4.022.200!

Βέβαια, για να μην είμαστε άδικοι, το αυτοκίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη να έχει γράψει μόλις 50 km στο οδόμετρο. Να θυμίσουμε πως η έκδοση Noire Sportive ξεχωρίζει από το ανθρακονημάτινο αμάξωμα σε Matt Black Carbon, ασορτί με την απόχρωση Matt Nocturne στους τροχούς, το spliter, τη γρίλια, το έμβλημα της Bugatti, τη γραμμή σχήματος C στο προφίλ, το κάλυμμα του κινητήρα και τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης από τιτάνιο. Κίνηση στο μοντέλο δίνει ο γνωστός 16κύλινδρος κινητήρας 8,0 λίτρων με τετραπλό turbo που αποδίδει 1.500 PS και 1.600 Nm ροπής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Bugatti Chiron Sport “110 ans Bugatti”

Η αγγελία της σπάνιας Bugatti δημοσιεύθηκε στη σελίδα Hollmann International με έδρα τη Γερμανία. Το ίδιο κατάστημα έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμες 4 Bugatti Chiron (!). Την ίδια ακριβώς τιμή με την Chiron Noire Sportive έχει και μια μεταχειρισμένη επετειακή Chiron Sport 110 ans Bugatti στα €4.022.200. Αν ψάχνετε για κάτι φθηνότερο υπάρχει μια "απλή" Chiron Sport με €3.515.000 καθώς και μια "βασική" Chiron με μόλις €2.975.000.

[Πηγή: Hollmann International μέσω Carbuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube