Γιορτάστε τη Χρονιά του Δράκου με το Range Rover της Overfinch

Γιορτάστε τη Χρονιά του Δράκου με το Range Rover της Overfinch

Η κινεζική πρωτοχρονιά πλησιάζει, σκέπτεστε τίποτα καλύτερο από ένα κατάλληλο όχημα;

Η Κίνα είναι έτοιμη να υποδεχθεί τη Χρονιά του Δράκου αύριο 10 Φεβρουαρίου κι οκτώ άτομα θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να γιορτάσουν το ιδιαίτερο γεγονός με ένα εξαιρετικά πολυτελές Range Rover.

Η πλήρης ονομασία του θηριώδους SUV είναι Range Rover The Dragon Edition κι υπεύθυνος είναι ο βρετανικός βελτιωτικός οίκος Overfinch.

Η κινεζική Πρωτοχρονιά μάς χαρίζει μια πανέμορφη παραλλαγή του Range Rover από την Overfinch

Πολλοί έχουν εμπνευστί από την αντίστοιχη εορταστική θεματολογία. Πρόσφατα, η Rolls-Royce παρουσίασε μία Cullinan και τρεις Phantom με παραπλήσιες παρεμβάσεις για να τιμήσουν τις ασιατικές παραδόσεις.

Range Rover

Οι επεμβάσεις στο εξωτερικό αφορούν στους νέους τροχούς Overfinch Vortex 24 ιντσών με ιδιαίτερο σχεδιασμό και εμβλήματα δράκου στα κεντρικά καπάκια που παραμένουν συνεχώς παράλληλα με το έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Manhart και Range Rover είναι ακαταμάχητος συνδυασμός

Στις υπόλοιπες επεμβάσεις, ξεχωρίζουμε τα ανθρακονήματα στις εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, τη μάσκα και τα πλαϊνά βράγχια. Αλλά και στο μπροστινό σπόιλερ, τις πλαϊνές ποδιές και τον πίσω διαχύτη.

Range Rover

Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η καμπίνα. Ο κινεζικός δράκος βρίσκεται παντού: Στα καθίσματα, στα προσκέφαλα, στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα, ακόμα και στον επιλογέα των ταχυτήτων.

Επιπλέον, οι αριθμημένες πλακέτες «Dragon Edition 1/8» στη βάση της κεντρικής κονσόλας και τα φωτιζόμενα πλαϊνά μαρσπιέ διατυμπανίζουν την αποκλειστικότητα του μοντέλου.

Range Rover

Φυσικά, κάθε ιδιοκτήτης θα μπορεί να επιλέξει το χρώμα της αρεσκείας του για τις δερμάτινες επενδύσεις. Το «Dragon Edition 1/8» συνδυάζει αποχρώσεις σε κόκκινο κι έβενο για την ταπετσαρία των καθισμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το 2025 θα δούμε το πρώτο ηλεκτρικό Range Rover στους δρόμους

Όλα τα εορταστικά Dragon Edition βασίζονται στις εκδόσεις παραγωγής Ranger Rover SV κι Autobiography του 2024 και δεν περιλαμβάνουν μηχανικές αναβαθμίσεις. Η Overfinch θα παράγει μόνο οκτώ παραδείγματα του μοντέλου, με τιμή πάνω από €230.000. Κι ενώ προφανώς θα είναι πιο ελκυστικά για τους Κινέζους αγοραστές, τα οκτώ μοντέλα είναι διαθέσιμα για πελάτες από όλο τον κόσμο. 

Range Rover

Αν πάλι θέλετε την αποκλειστικότητα κι όχι να μοιράζεστε κάτι με άλλους επτά, τότε σας έχουμε μια πρόταση από την προηγούμενη Χρονιά του Δράκου, προ 12ετίας δηλαδή. Πρόκειται για μια Bugatti Veyron Grand Sport που είχε κατασκευαστεί για την τότε περίσταση.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τράκαρε την Bugatti Veyron Grand Sport λίγα λεπτά αφού την αγόρασε [video]
Με αμάξωμα σε απόχρωση Porcelain White και μια καμπίνα λουσμένη σε έντονο κόκκινο δέρμα, θα απολαύσετε κινεζικά ιδεογράμματα στα προσκέφαλα. Έχοντας διανύσει μόλις 8.428 km, η δημοπρασία ολοκληρώνεται στις 18 Φεβρουαρίου κι έχει ήδη ξεπεράσει τα €600.000.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube